Ny stororder för grupphus värd 116 miljoner

Trivselhus har tecknat avtal med markentreprenören MacFreeze om byggnation av 52 bostäder till ett sammanlagt ordervärde av 116 miljoner kronor i Kållered, Mölndals kommun.

- Ett mångårigt och mycket framgångsrikt samarbete mellan Trivselhus och MacFreeze ligger till grund för avtalet som är ytterligare ett bevis på hur Trivselhus tillsammans med professionella samarbetspartners kan ta fram attraktiva lösningar för gruppbyggda småhus, säger Trivselhus vd Jan Johansson.

Trivselhus och MacFreeze har under många år samarbetat kring investeringar i byggbar mark. Nu har parterna enats om att bygga 52 bostäder i radhusform i området Kållered i Mölndals kommun. Tvåplansradhusen med moderna funktionella planlösningar och hållbara materialval upplåts som bostadsrätter. Byggnationen kommer att ske i två etapper under hösten 2017/vintern 2018.

Kållered ligger på utmärkt pendlingsavstånd till Göteborg samtidigt som det är nära till naturområden. Området är perfekt för den som vill ha nära till storstadens utbud och arbetstillfällen och samtidigt ha natur, skola och omsorg in på husknuten.

- Jag är mycket nöjd över vårt fortsatta samarbete med Trivselhus och värderar framför allt den höga kvalitet som Trivselhus alltid står för, säger Kjell Schön, vd och ägare till MacFreeze AB.

Läs mer om bostäderna här

Uppdaterat: 2017-03-17

Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

Fyll i ditt namn, e-post och telefonnummer så återkommer vi.

Formuläret skickades

Tack!

Uppgifterna kommer att skickas till kontoret i {{formData.Office.SalesOfficeName}}
Stäng

Behöver du hjälp?

Låt oss guida dig