Trivselhus i nytt storavtal för grupphusbyggnation

Hustillverkaren Trivselhus har tecknat avtal värt drygt 100 Mkr för byggnation av 50 st bostäder i området Frösundavik, Håbo kommun.

– Vi är glada över ännu ett avtal som visar på hur vi tillsammans med samarbetspartners kan ta fram attraktiva lösningar för gruppbyggda småhus. Att Wästbygg dessutom delar vår vision om hållbara hem gör att vi vill bygga relationer för framtida samarbete, säger Trivselhus vd Jan Johansson.

I dagarna tas första spadtaget för de 50 bostäder som Trivselhus och Wästbygg tecknat avtal värt drygt 100 Mkr kring. Frösundavik ligger på bekvämt avstånd från Bålsta i Håbo kommun, med naturen och Mälaren inpå knuten. Radhusen kommer att ha moderna planlösningar med hållbara materialval samtidigt som man slår vakt om omgivningens lantliga känsla. De populära radhusen upplåts som bostadsrätter och har redan innan byggstart sålt slut. Byggnationen sker nu i etapper med planerad inflyttning vintern 2017.

Wästbygg är ett av Sveriges största bygg- och projektutvecklingsföretag med tydlig närvaro på de mest expansiva marknaderna i Sverige. Wästbygg utvecklar och bygger flerbostadshus, kommersiella fastigheter och logistikanläggningar. Detta projekt är det första i samarbetet med Trivselhus.

- Trivselhus kommer med sin spetskunskap och lyhördhet leverera svensk träbyggnadstradition, men med ett samtida formspråk där Wästbygg lagt stor vikt och omsorg på detaljer och material. Vi ser början på ett långsiktigt samarbete säger Pero Popovski vd på Wästbygg projektutveckling Stockholm AB.

Första spadtaget

Uppdaterat: 2016-11-14

Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

Fyll i ditt namn, e-post och telefonnummer så återkommer vi.

Formuläret skickades

Tack!

Uppgifterna kommer att skickas till kontoret i {{formData.Office.SalesOfficeName}}
Stäng

Behöver du hjälp?

Låt oss guida dig