Trivselhus finalist i Årets småhus 2019

Trivselhus är en av tre finalister i tävlingen Årets småhus 2019! Villa Catrinelund är ett fint exempel på ett husprojekt präglat av samarbete och glädje, där huset uppvisade noll fel redan vid kontrollbesiktning vilket gjorde slutbesiktning överflödig.

Tävlingen har utlysts av Gar-Bo, Sveriges ledande försäkringsbolag inom byggrelaterade försäkringar. Syftet är att uppmärksamma en god sälj- och byggprocess och en felfri, hållbar produkt som uppfyller kundens krav.

Förverkligandet av Villa Catrinelund har drivits i positiv anda där kundens intresse för byggprocessen varit stort. Besök i husfabriken och avstämningar på byggplats har skapat engagemang hos kund, säljare, byggledare och underentreprenörer. Huset uppvisade noll fel redan vid kontrollbesiktning, vilket gjorde slutbesiktning överflödig. Kunden blev så pass nöjd med arbete och slutprodukt att de bjöd in alla inblandade parter till inflyttningsfest!

Paret har i samarbete med Trivselhus utformat sitt vackra 1,5-planshus med öppen planlösning. Gedigen kvalitet, låg energianvändning, klassiskt utsmyckad arkitektur och tryggheten i totalentreprenad var avgörande. Trivselhus byggledning säkrade tidplan och leveranser vilket skapade ordning och reda på byggplats. Underentreprenörer med vana av att bygga Trivselhus la grunden för samarbete präglat av löpande kontakter och förebyggande arbete.

Vinnaren utses av en expertjury med representanter från branschen och presenteras den 11 april på Småhusdagen i Nässjö.

Uppdaterat: 2019-03-19

Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

Fyll i ditt namn, e-post och telefonnummer så återkommer vi.

Formuläret skickades

Tack!

Uppgifterna kommer att skickas till kontoret i {{formData.Office.SalesOfficeName}}
Stäng

Behöver du hjälp?

Låt oss guida dig