Trivselhus bygger vidare i Karlstads bästa läge

Nu fortsätter hustillverkaren Trivselhus framgångssaga  i området Kartberget i Karlstad.  Alla de tomter som släpptes 2013 bebyggdes snabbt och  i dagarna är det säljstart för nästa etapp. 
– På den sista byggbara marken i området kommer vi bland annat att uppföra 32 bostadsrättslägenheter med hög standard, säger Trivselhus vd Jan Johansson.

Utsikt över Klarälven, härliga grönområden, båtbryggor, lekplatser, närhet till golf – och ändå bara tre kilometer till centrala Karlstad. Det är inte konstigt att Kartberget snabbt etablerat sig som Karlstads bästa och populäraste bostadsområde.  I den här attraktiva miljön har Trivselhus uppfört 39 villor under de senaste två åren och nu är det dags att bygga vidare på framgångskonceptet med både nya bostadsrättslägenheter och friliggande villor.    – Vi har nog aldrig upplevt ett så stort intresse som här och ser verkligen fram emot att påbörja den sista etappen, säger Jan Johansson. På de nya tomterna kommer Trivselhus att uppföra åtta tvåvåningsbyggnader med fyra moderna och handikappanpassade bostadsrättslägenheter i varje hus, fördelade på 2:or, 3:or och 4:or. Marklägenheterna får uteplatser och de övriga rymliga balkonger.  – Det här blir bostadsrättslägenheter med hög standard och egen carport. Möjligheterna att forma en personlig bostad är flera genom olika materialval och tillval. Vi bygger dessutom ett härligt rekreationsområde med gemensam pool för de boende, säger Jan Johansson. Trivselhus kommer också att bygga 13 friliggande 2-plansvillor och sälja dem inflyttningsklara, med möjlighet för köparna att själva påverka interiören.

För mer information vänligen kontakta
Jan Johansson (VD), 0383-208 33, jan.johansson@trivselhus.se

För specifika frågor om bostadsrättslägenheterna Svensk fastighetsförmedling i Karlstad, 054-21 10 00.

För specifika frågor om de friliggande villorna 
Göran Krischel, säljare Trivselhus, Karlstad, 054-19 05 55.

Uppdaterat: 2015-06-11