Trivselhus bygger parhus i Karlstad

Trivselhus bygger 9 parhus med 18 lägenheter i bostadsrättsform i området Edsgatan (Norra Stockfallet). De 129 kvadratmeter stora och ljusa bostäderna har 3-4 sovrum och öppen planlösning mellan vardagsrum och kök.

Här bor man i en grönskande kulturbygd med blandad bebyggelse bara två minuter från sjön Alstern med fina bad- och fiskemöjligheter. Runt knuten finns fina skogspartier med härliga promenadstråk. Goda kommunikationer med busshållsplats en kort promenad bort. I närheten finns även Klarälvsbanans anrika cykelbana som sträcker sig miltals genom den värmländska landsbygden.

- De luftiga parhusen med sina röda och gråa fasader med sina 18 lägenheter är väldisponerade, säger projektutvecklare Charlotta Sabel. Här ska det kännas enkelt och bekvämt att bo. Husen passar såväl barnfamiljer som den som kanske har sålt sin villa och vill flytta till något mindre och mer lättskött.

Trivselhus är välkända för och månar om detaljerna. Husen har därför genomtänkta planlösningar, är energieffektiva och håller en hög utrustningsnivå redan som standard. Välrenommerade varumärken borgar för genomgående hög kvalitet.

- Vi lägger stor omsorg vid planeringen av varje nytt område för att skapa en genomtänkt helhet och en trevlig bostadsmiljö. En stor del av trivseln i våra hus har med våra väl genomtänkta lösningar att göra. Dessutom bygger vi i trä och står för hållbara hem – vi kan med stolthet säga att vi alltid sätter helheten i fokus, säger Charlotta Sabel.

Försäljning av husen sker i samarbete med SkandiaMäklarna och inflyttning är beräknad att ske under våren/sommaren 2021.

Mer information

Charlotta

Charlotta Sabel

Projektutvecklare

Tel 08-451 95 55

Uppdaterat: 2019-10-07

Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

Fyll i ditt namn, e-post och telefonnummer så återkommer vi.

Formuläret skickades

Tack!

Uppgifterna kommer att skickas till kontoret i {{formData.Office.SalesOfficeName}}
Stäng

Behöver du hjälp?

Låt oss guida dig