Växande stadsdel

Hustillverkaren Trivselhus bygger nu vidare i Staffanstorps kommun. Nu startar försäljningen av friliggande villor i bostadsrättsform i området Vikhem. – Första etappen består av 14 väldisponerade villor i bostadsrättsform med hög grundstandard, säger Tor Fjaestad, försäljningschef på Trivselhus.

Väldisponerade bostäder

Vikhem är en växande stadsdel i Staffanstorp som erbjuder hög livskvalitet med något för alla, motionsspår, fika på torget eller lek i parken. Närhet till skolor, badhus och service och bra kommunikationer med kort avstånd till Malmö, Lund och Sturup.

– Vi tycker att det är inspirerande att få vara med och skapa en ny stadsdel och bidra till mångfalden av olika bostadstyper, säger Tor Fjaestad.

På de nya tomterna kommer Trivselhus att uppföra 14 luftiga villor med modernt snitt. Varje hus får en tillhörande tomt med möjlighet till sommarlunch i solen eller lek för barnen på gräsmattan. Bostäderna är perfekta för den som vill ha känslan av en friliggande villa men samtidigt sammanhållningen med grannarna i en bostadsrättsförening.

Hög grundstandard

– Vi bygger luftiga bostäder med hög standard och egen cykelcarport med förråd. Möjligheterna att forma en personlig bostad är flera genom olika materialval och tillval, säger Tor Fjaestad.

Trivselhus kommer att bygga ytterligare två etapper med parhus och radhus i Vikhem. Planen är att bygga totalt 36 bostäder i 2-plan med hög standard och fokus på det mervärde för de boende som en egen trädgårdsmiljö och genomtänkta planlösningar erbjuder.

Uppdaterat: 2018-02-08

Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

Fyll i ditt namn, e-post och telefonnummer så återkommer vi.

Formuläret skickades

Tack!

Uppgifterna kommer att skickas till kontoret i {{formData.Office.SalesOfficeName}}
Stäng

Behöver du hjälp?

Låt oss guida dig