Första etappen i Sjöåkra

Trivselhus börjar nu bygga i natursköna Sjöåkra, Bankeryd, beläget vid Vätterns strandkant. I den första etappen av området byggs friköpta sluttningsvillor. Området har ett större antal byggrätter och flera etapper är planerade.

Området Sjöåkra ligger endast 10 km från expansiva Jönköping och erbjuder de boende en perfekt mix av närhet till city, närservice i Bankeryd och naturen med strand och strövområden. På en del av de nyexploaterade tomterna kommer Trivselhus i första etappen att uppföra 6 sluttningsvillor.

Det blir äganderätter med fin funktion där helkaklade våtrum och parkettgolv är självklarheter. Möjligheterna att forma en personlig bostad är flera genom olika materialval och tillval. Dessutom har husen såväl balkong som uteplats i marknivå.

- Vi har redan börjat bygga det första huset, som kommer att bli visningshus på området under sommaren, berättar Charlotta Sabel som är Trivselhus projektledare.

Tomtkön i Jönköpings kommun har erbjudits förköpsrätt under vintern och nu släpps villorna till allmänheten via Fastighetsbyrån i Jönköping.

- Närheten till naturen och badstranden ger dessa sluttningsvillor en extra dimension, säger mäklare Catharina Pölder.

Läs mer om sluttningshusen

Kontaktpersoner

Catharina

Catharina Pölder

Fastighetsbyrån

Charlotta

Charlotta Sabel

Projektutvecklare

Tel 08-451 95 55

Uppdaterat: 2020-01-07

Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

Fyll i ditt namn, e-post och telefonnummer så återkommer vi.

Formuläret skickades

Tack!

Uppgifterna kommer att skickas till kontoret i {{formData.Office.SalesOfficeName}}
Stäng

Behöver du hjälp?

Låt oss guida dig