Trivselhus lanserar flera nya husmodeller

Trivselhus möter hösten och kunderna med ett pärlband av nya arkitektritade husmodeller. Flera vackra och spännande villor med många möjligheter.

Trivselhus har ambitionen att locka en bredare kundgrupp genom helt nya husmodeller. Under sommaren har kundernas önskemål och rådande trender tolkats för att resultera i nya välplanerade husmodeller. Varje villa har sin egen unika utstrålning och kunden får flera möjligheter till utformning av sin alldeles egen variant.

– Ofta hittar våra kunder en husmodell de tycker om, men vill göra en variant för att passa familjens behov och tomtens förutsättningar. Något som vi redan vid utformningen av de nya husmodellerna lagt stor vikt på för att underlätta, säger Anette Schill Karlsson, arkitekt på Trivselhus.

Varje husmodell kan få annan karaktär genom kundens val av taktyp, fasadmaterial, spröjs och fönsterform. En helt ny typ av stående träpanel utan fönsterfoder har tagits fram för att förstärka den moderna stilen. Dessutom kommer en serie verandor för klassiska husformer att skapas. Allt för att husen ska matcha önskad stil och lokal tradition.

- Ett hus kan få ett helt annat uttryck om man till exempel byter ett sadeltak mot ett pulpettak, skiftar träpanel mot puts eller lägger till en veranda, berättar Anette Schill Karlsson.

Den första nyheten presenteras här på hemsidan fredagen den 13 september. Slutligen förpackas alla nya husmodeller med Trivselhus övriga storsäljare i en helt ny huskatalog under nästa år.

För mer information

Anette Schill Karlsson, arkitekt Trivselhus anette.schill@trivselhus.se, 073-818 49 52

Uppdaterat: 2019-09-06

Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

Fyll i ditt namn, e-post och telefonnummer så återkommer vi.

Formuläret skickades

Tack!

Uppgifterna kommer att skickas till kontoret i {{formData.Office.SalesOfficeName}}
Stäng

Behöver du hjälp?

Låt oss guida dig