Ny VD för Trivselhus AB

Trivselhus styrelse har utsett Jonas Regnander som ny VD för Trivselhus AB.

Jonas är 42 år och bosatt i Vetlanda tillsammans med sin familj, han är utbildad civilingenjör och har även läst företagsekonomi på högskolenivå. Närmast kommer Jonas från Elitfönster som Produktionsdirektör och han har tidigare haft ledande roller inom bland annat Pallco och Sapa Profiler.

- Jag är glad över att kunna presentera Jonas Regnander som ny VD för Trivselhus, säger Stefan Holmberg, koncernchef för Svensk Husproduktion. Jonas har bred erfarenhet inom ledande befattningar inom tillverkningsindustrin där han bland annat har arbetat med lönsamhetsförbättringar, organisationsförändringar, och ökat kundfokus. Jonas har även goda kunskaper inom Lean Management och han kommer att vara en viktig tillgång i vidareutvecklingen av Trivselhus.

- Jag är hedrad över att anta rollen som VD för Trivselhus, och ser fram emot att bli en del av detta välrenommerade företag, säger Jonas Regnander. 

En plan för Jonas tillträde som VD för Trivselhus AB håller på att utarbetas. Stefan Holmberg fortsätter som tf VD till dess att Jonas tillträder.

Kontaktinformation

Stefan Holmberg, Koncernchef för Svensk Husproduktion/tf VD för Trivselhus, tel: 0705-56 46 32

Jonas Regnander, tel: 070-285 83 44

Uppdaterat: 2021-03-18

Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

Fyll i ditt namn, e-post och telefonnummer så återkommer vi.

Formuläret skickades

Tack!

Uppgifterna kommer att skickas till kontoret i {{formData.Office.SalesOfficeName}}
Stäng

Behöver du hjälp?

Låt oss guida dig