Ny stjärna på hushimlen

Hustillverkaren Trivselhus lanserar nu en ny serie husmodeller under namnet Stella. - Välplanerade hus och en helt ny köpprocess gör att kunden sparar såväl tid som pengar, berättar Per Larsson som är affärschef på Trivselhus.

Stella är husmodeller skapade utifrån lång erfarenhet av hus som håller i längden. Utformade enligt Trivselhus designvärden för stil, funktion, rumslighet, harmoni och helhet och med samma gedigna kvalitet som övriga Trivselhus.

- Husen i serie Stella passar olika människor och olika faser i livet. Varje kvadratmeterutnyttjas effektivt, husen är enkla att möblera samtidigt som de självklart har bra förvaring, berättar arkitekt Anette Schill Karlsson.

Till en början finns åtta nya husmodeller som 1-plan, 1,5-plan och 2-plan presenterade i en egen huskatalog. Alla hus har vacker liggande träpanel där de sista brädorna spikas på byggplats för ett platsbyggt utseende.

Genom att välja ett hus ur serie Stella utlovar Trivselhus även ett bättre pris, en kortare leveranstid och tryggheten i att alla material och lösningar är kontrollerade i förväg.

- Grunden till löftet vilar på att en given husform tillsammans med en palett av vårakunders favoriter bland val och tillval gör husresan enklare och ger kunden tid över till annat. Kort sagt, en närmare väg till kundens eget livsverk, säger Per Larsson.

Serie Stella är ledstjärnan på den närmaste vägen till ett nytt hem – ett livsverk.

Upptäck husen här

Uppdaterat: 2019-02-12

Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

Fyll i ditt namn, e-post och telefonnummer så återkommer vi.

Formuläret skickades

Tack!

Uppgifterna kommer att skickas till kontoret i {{formData.Office.SalesOfficeName}}
Stäng

Behöver du hjälp?

Låt oss guida dig