Vi är i final!

Trivselhus är en av tre finalister i tävlingen Årets småhus 2021! Tävlingen har utlysts av Gar-Bo, Sveriges ledande försäkringsbolag inom byggrelaterade försäkringar. Syftet är att uppmärksamma en god sälj- och byggprocess och en felfri, hållbar produkt som uppfyller kundens krav.

Trivselhus hjälpte Marcus Essesjö & Natalie von Greyerz att skapa en personlig variant av moderna husmodellen Villa Värmdö. Lyhördheten för löpande önskemål under hela processen värderades högt av familjen. Inom totalentreprenad har kommunikationen mellan alla parter fungerat mycket väl, där Trivselhus byggledare och säljare spelat nyckelroller i dialoger med kund och entreprenörer. Med en nollad slutbesiktning och en tidplan som höll känner sig familjen mycket nöjda med sitt livs affär.

Familjen föll för moderna men samtidigt tidlösa Villa Värmdö. Den imponerande strukturen, generösa sällskapsytor liksom stora fönster och balkonger mot utsikten lockade. Hög kvalitet på material var även avgörande för valet av husleverantör. Ek i massivt eller slipbart utförande tillsammans med bergvärme och FTX lägger grunden för ett hållbart hem med låg energiförbrukning. Den nära och löpande dialogen med Trivselhus uppskattades av familjen.

Vinnaren utses av en expertjury med representanter från branschen och presenteras på Småhusdagen Live 2021 den 18 mars.

Kriterier:

  • En god byggprocess som kännetecknas av god kommunikation och samarbete.
  • Huset ska ha noll fel, vara grönt vid slutbesiktning och ha godkänt resultat av täthetsprovning av klimatskal.
  • Huset ska vara utformat med god form och funktion.
  • Kunden ska vara nöjd med hela processen från försäljning till inflyttning och slutprodukten ska uppfylla kundens krav.
  • Byggnaden ska uppfylla krav på hållbarhet.
Uppdaterat: 2021-03-04

Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

Fyll i ditt namn, e-post och telefonnummer så återkommer vi.

Formuläret skickades

Tack!

Uppgifterna kommer att skickas till kontoret i {{formData.Office.SalesOfficeName}}
Stäng

Behöver du hjälp?

Låt oss guida dig