Movehome
Du använder en gammal webbläsare.
Vi rekommenderar att du byter till Google Chrome för att webbplatsen ska fungera bra.
logo

  Bli en av våra jubileumskunder!

  I år har Trivselhus realiserat husdrömmar i hela 30 år! Nu vill vi fira vårt 30-årsjubileum med att ge er ett värdefullt erbjudande för ert nya hem, ert livsverk.

  Vi firar 30 år av husdrömmar!

  Under de 30 år som passerat har vi förverkligat flera 1000-tals husdrömmar och hoppas även att få förverkliga er!

  Fokus under dessa 30 år har legat på att förverkliga kundens drömmar. 1993 låg vårt fokus på enkla produkter i linje med rådande bidragsregler och mottot blev ”Det kloka valet”. 1994 anställdes arkitekten Bernt Gustavzon och ett koncept för att tillverka kundanpassade villor med lönsamhet i fabrik utvecklades. Arkitekten hade sinne för att hitta nya husformer vilket gav en stor mängd husmodeller för kunderna att inspireras av. 1995 lanserades huskatalogen ”Kvalitet & Arkitektur” som slog an en ny ton för varumärket Trivselhus, där även hög kvalitet och standard blev viktiga faktorer.

  Efterfrågan på villor från Trivselhus ökade stadigt och skissritare anställdes för att rita fler av de unika husen. Flera nya produktserier lanserades under 2000-talet och arkitekten valde att väva in känsla kopplat till yttre miljö nära havet och på landet för att paketera dessa husserier. Genomtänkt fotografering av hus och miljöer blev en viktig faktor för att attrahera nya kunder. Den traditionella huskatalogen fylls av reportage för att likna ett inredningsmagasin.

  2011 lanseras totalentreprenad för ökad trygghet för kunden. Året därpå föddes varumärket Movehome, som med inspiration av bilbranschen presenterade husen med val och priser i ett konfigurationsverktyg online. Mottot för Movehome blev ”att bygga hus har aldrig varit enklare”. 2019 såg Serie Stella dagens ljus, husmodeller till lägre pris tack vare enklare låsta husformer men med kvalitet och stora delar av materialvalen tillgängliga lika övriga Trivselhus. Sedan 2021 ingår Trivselhus och Movehome i koncernen Svensk Husproduktion, en av Sveriges största huskoncerner.

  Hustillverkaren bakom ert livsverk

  Trivselhus är en av de största hustillverkarna i Sverige och hör hemma i Landsbro på det småländska höglandet. Med gedigen kvalitet i fokus erbjuder vi att bygga ert nya hus med trygg totalentreprenad.