Movehome
Du använder en gammal webbläsare.
Vi rekommenderar att du byter till Google Chrome för att webbplatsen ska fungera bra.
logo

  Se våra tillvalsnyheter!

  Golv i retrostil

  Som tillval erbjuder vi nu Kährs Beyond Retro, en kollektion av naturligt kvistiga golv i mjuka dova färger, alla med ett varmt, djupt, silkeslent och ultramatt uttryck.

  Svarta detaljer för fönster

  Som tillval erbjuder vi svart insida för fönster, svarta fönsterhandtag liksom Vision som är ett fönster med smäckare ram.

  Smarta hem

  Genom att välja till paket för smarta hem när ni bygger nytt knyter ni ihop hemmets energihantering med övriga funktioner i bostaden samtidigt som ni får tillgång till en omfattande supporttjänster. Genom Smart Home Wiser styr och övervakar ni Energihantering, Belysning, säkerhet och mer från ett enda gränssnitt. Allt i en app och ett system!

  Bli en av våra jubileumskunder!

  Vi på Trivselhus har under 30 år skapat personliga hem tillsammans med våra kunder, bland annat genom att erbjuda ett brett utbud av husmodeller och valmöjligheter för material, färger och detaljer.

  Vi firar genom att bjuda jubileumskunder på 30 000 kr i rabatt på valfritt hus liksom 30 000 kr i rabatt på valfria tillval.

  Erbjudandet gäller vid nytecknande av avtal senast den 15 december 2023.

  Läs mer om erbjudandet!

  Hustillverkaren bakom ert livsverk

  Trivselhus är en av de största hustillverkarna i Sverige och hör hemma i Landsbro på det småländska höglandet. Med gedigen kvalitet i fokus erbjuder vi att bygga ert nya hus med trygg totalentreprenad.