Ny huskatalog!

Nu lanserar Trivselhus en ny inspirerande huskatalog fylld av arkitektritade husmodeller och värdefull inspiration för den som drömmer om att bygga nytt. – Vi vill ge ännu fler möjlighet att förverkliga husdrömmen tillsammans med oss, säger Trivselhus arkitekt Anette Schill Karlsson.

Den nya huskatalogen är generös med hela 212 sidor fyllda av bilder, inspiration och information om hur Trivselhus på olika nivåer kan förverkliga husdrömmen. I fokus är 40 arkitektritade husmodeller och tips på hur dessa kan varieras för att passa kundens önskemål om stil och funktion.

− Ett perfekt verktyg för att lägga pusslet som visar vägen till kundens drömhem - deras livsverk, säger Anette Schill Karlsson.

Under den gångna hösten har ett pärlband av nya arkitektritade husmodeller rullats ut, med ambitionen att locka en bredare kundgrupp. Vackra och spännande villor som nu varvats med Trivselhus sen tidigare populära husmodeller.

I katalogen får man även möta familjer som redan valt att förverkliga husdrömmen tillsammans med Trivselhus och kika in i deras nya hem. Pricken över i är inredningstipsen på tema bygga nytt och att inreda hållbart från Trendenser, en av Nordens största inredningsbloggar. Dessutom finns konkreta tips för att anlägga en trivsam trädgård.

− Ambitionen är att ge läsarna lust, trygghet och inspiration att påbörja sin husresa. En ambition som även syftar till att få fler att välja Trivselhus som följeslagare på vägen, avslutar Anette Schill Karlsson.

Beställ huskatalogen här

För mer information

Anette

Anette Schill Karlsson

Arkitekt

Tel 0383-208 42

Uppdaterat: 2020-01-23

Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

Fyll i ditt namn, e-post och telefonnummer så återkommer vi.

Formuläret skickades

Tack!

Uppgifterna kommer att skickas till kontoret i {{formData.Office.SalesOfficeName}}
Stäng

Behöver du hjälp?

Låt oss guida dig