Movehome
Du använder en gammal webbläsare.
Vi rekommenderar att du byter till Google Chrome för att webbplatsen ska fungera bra.
logo

  För tredje gången prisas Trivselhus som Årets nollfelsaktör av GarBo

  Trivselhus erhåller för tredje gången utmärkelsen Årets nollfelsaktör av GarBo, Nordens ledande leverantör av byggrelaterade försäkringar och rådgivningstjänster med mål att trygga byggprocessen och boendet för konsumenten. Priset erkänner Trivselhus som bäst på att leverera hus utan fel vid slutbesiktning.

  Det är femte året i rad som GarBo uppmärksammar initiativ som främjar högre kvalitet inom byggbranschen, och för tredje gången står alltså Trivselhus som vinnare. Utmärkelsen Årets nollfelsaktör tilldelas det husföretag som bäst lyckas leverera bostäder utan fel vid slutbesiktning. Trivselhus har även tagit emot utmärkelsen 2019 och 2021.

  Motiveringen lyder: Årets nollfelsaktör 2023 är ett husföretag som med stora valmöjligheter och hög kvalitet levererat flest hus med noll fel vid slutbesiktning. Med sina värdeord äkta, hållbart och gedigen kvalitet, visar de att det går att leverera hus med noll fel vid slutbesiktning utan att göra avkall på varken valfrihet eller kvalitet.

  – Vi är oerhört stolta och glada över att vi återigen får ta emot detta pris, säger Jonas Regnander, VD Trivselhus. För oss står kunden alltid i centrum och vi strävar ständigt efter att bygga hus utan fel. GarBos utmärkelse visar att vi lyckas väl i våra ansträngningar. Detta pris innebär dock inte att vi nöjer oss. Vi kommer tillsammans med våra medarbetare och samarbetspartners fortsätta jobba för att hålla en hög kvalitet och leverera hus utan fel.

  – Att kunna leverera ett hus utan fel till kunden som förmodligen har gjort sin allra viktigaste affär i livet är oerhört tillfredsställande, säger Mikael R Olsson, affärschef för varumärkena Trivselhus och Movehome. Så nu blir det tårta nästa vecka för alla medarbetare. Att vinna en gång är fantastiskt, men att vinna tre gånger på fem år – det är en bragd!

  Hustillverkaren bakom ert livsverk

  Trivselhus är en av de största hustillverkarna i Sverige och hör hemma i Landsbro på det småländska höglandet. Med gedigen kvalitet i fokus erbjuder vi att bygga ert nya hus med trygg totalentreprenad.