Movehome
Du använder en gammal webbläsare.
Vi rekommenderar att du byter till Google Chrome för att webbplatsen ska fungera bra.
logo

  Årets enplanshus 2023

  Trivselhus husmodell Villa Frösö har vunnit utmärkelsen Årets enplanshus i tidningen Allt om villor & hus. Villa Frösö är ett effektivt planerat enplanshus med tre sovrum och en total boarea på 125 kvm. Både sovrum och de sociala delarna vetter mot baksidan där flera fönsterdörrar öppnar upp mot terrassen. Ett härligt ladhus!

  Juryns motivering lyder: ”Med sin moderna tolkning av en klassisk lada har Trivselhus skapat ett fantastiskt hus med stora fönsterpartier och härlig rymd

  Trivselhus tackar för utmärkelsen och hoppas att den leder till att ännu fler blivande husägare får upp ögonen för denna underbara husmodell!

  Bli en av våra jubileumskunder!

  Vi på Trivselhus har under 30 år skapat personliga hem tillsammans med våra kunder, bland annat genom att erbjuda ett brett utbud av husmodeller och valmöjligheter för material, färger och detaljer.

  Vi firar genom att bjuda jubileumskunder på 30 000 kr i rabatt på valfritt hus liksom 30 000 kr i rabatt på valfria tillval.

  Erbjudandet gäller vid nytecknande av avtal senast den 31 oktober 2023.

  Läs mer om erbjudandet!

  Hustillverkaren bakom ert livsverk

  Trivselhus är en av de största hustillverkarna i Sverige och hör hemma i Landsbro på det småländska höglandet. Med gedigen kvalitet i fokus erbjuder vi att bygga ert nya hus med trygg totalentreprenad.