Bygga ladhus i industristil

Trenden att det nybyggda huset ska efterlikna den traditionella svenska ladan har på senare år vuxit sig allt starkare. Parallellt med den växer även drömmen om en sparsmakad industristil.

Villa Frösö

Villa Frösö

Villa Lysvik

Avskalat, tidlöst & prisvärt

Precis som ordet ladhus antyder är det ett hus som liknar en lada. Huskroppen är rak och takkonstruktionen enkel, vilket gör ladhus både modernt avskalade i sitt formspråk samtidigt som de tack vare konstruktionen är prisvärda att bygga. Ladhuset smälter lätt in i omgivningen och upplevs tidlöst.

Exteriört kan ladhuset utformas med såväl stående som liggande träpanel. Som tillval kan panelen levereras obehandlad för att ni själva ska kunna stryka den med slamfärg eller behandla den med tjärvitrol. Valet av färg förstärker det uttryck ni vill att just ert ladhus ska ha. Många väljer att accentuera med svart tak, svarta plåtdetaljer och svarta fönster med spröjs för att matcha ladhuset med den populära industistilen. Här visar vi Villa Frösö, Villa LysvikVilla Vadstena, Villa Höganäs och Villa Klövsjö med variationer på detta tema.

Ladstilen såväl som industristilen går att applicera på många av våra husmodeller. Läs mer om hur vi skapar en fasad som passar er stil här.

Villa Höganäs

Vilken känsla eftersträvar ni?

Interiört har ladhuset självklart alla praktiska funktioner som förväntas av ett nybyggt hus. Skapa en ombonad känsla med trä, där Trivselhus Collection erbjuder en bred palett av härliga parkettgolv att välja bland. Trä passar i ladhuset även som panel på väggar, kanske i gråbets?

Den som eftersträvar industristilen fortsätter med svarta detaljer på handtag, knoppar och blandare i både kök och badrum. Gråskala på målade ytor matchar perfekt liksom kakel satt i halvförband med mörka fogar.

Hur kommer ert ladhus att se ut?

Villa Klövsjö

Villa Vadstena

Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

Fyll i ditt namn, e-post och telefonnummer så återkommer vi.

Formuläret skickades

Tack!

Uppgifterna kommer att skickas till kontoret i {{formData.Office.SalesOfficeName}}
Stäng

Behöver du hjälp?

Låt oss guida dig