Vanliga frågor om Trivselhus App

Trivselhus nya applikation för iPhone gör det möjligt att på plats ute på din tomt drömma om vilken typ av hus som passar din stil, tomtens form och omgivande miljö.

1) Vad kan jag göra i applikationen?
Med hjälp av kamerafunktionen kan du rotera vald husmodell
360° – allt för att hitta den optimala placeringen. Och givetvis kan du sedan ta ett kort och spara eller dela med din familj och vänner – eller varför inte till någon av våra säljare i samband med en prisförfrågan?

Appen innehåller mängder av husskisser, de flesta av dem också i 3D. Hittar du inget hus som passar? Våra säljare följer gärna med dig ut på tomten för en personlig konsultation. För du vet väl att Trivselhus är specialister på unika hem, skräddarsydda efter familjens önskemål och tomtens förutsättningar. Självklart innehåller appen även all information du kan tänkas behöva i samband med dina husfunderingar - vägbeskrivningar till och kontaktuppgifter för våra tomter samt nödvändig fakta om våra hus.

Och du, i vissa av våra broschyrer kan du från och med nu använda applikationens kamerafunktion för att se våra hus även i 3D.

2) Vilka telefoner kan använda applikationen?
Applikationen kan användas på iPhone 3GS och iPhone 4. Den kräver iOS 4.2 eller senare versioner.

3) Var kan jag hitta applikationen?
Applikationen finns tillgänglig i iTunes App Store. Sök på Trivselhus eller använd denna länk: http://itunes.apple.com/se/app/trivselhus/id430321779?mt=8