Movehome
Du använder en gammal webbläsare.
Vi rekommenderar att du byter till Google Chrome för att webbplatsen ska fungera bra.
logo
  trivselhus stella 99 fasad klassisk 3D

  Fantastiska tomter i idylliska Enhörna

  Nu finns möjlighet att bygga hus med Trivselhus på lantliga och mysigt belägna tomter omgivna av trevlig bebyggelse och fri utsikt över skog och åkrar mitt i Sörmland. Centrala Enhörna på ca 5 min avstånd och Södertälje centrum på ca 15 minuter. Badplats vid Mälaren ligger endast cirka 1 kilometer bort.

  På tomterna finns förhandsbesked för nybyggnad av enbostadshus med garage. Tomterna har en area om 2 000-2200 kvm medan bostadshuset har byggnadsarea om ca 170 kvm, plus garage om 25 kvm. Byggnaden är tänkt att uppföras i en, alternativt en och en halv våning eller souterräng, och anpassas till markförhållandena på platsen.

  FÖRSLAG PÅ HUSMODELL

  På tomterna bygger ni till exempel Stella 99, ett välkomnande hus som redan i entrén öppnar upp mot både kök och vardagsrum. För att möjliggöra bra förvaring i hallen har trappan flyttats in i huset. Sällskapsdelen har fina ljusinsläpp som skapar en trevlig kontakt mellan vardagsrum och kök. I grundutförande är vinden oinredd. Välj att inreda vindsplanet senare eller direkt för att få ytterligare tre sovrum, två klädkammare och ett allrum. Lägg märke till den korta takfoten som ger exteriören ett modernt uttryck. Pris från 4 600 000 kr.

  VILL NI VETA MER?

  Kontakta säljare Jessica Hemning för mer information om möjligheterna med tomterna, våra husmodeller och hur det går till att bygga hus med Trivselhus i Stockholms län.

  Loading...

  Fakta

  BostadstypFriliggande villa
  OmrådeEnhörna
  BeteckningVinberga 3:1
  Tomtarea2000-2200 kvm
  Loading...

  Fakta

  BostadstypFriliggande villa
  OmrådeEnhörna
  BeteckningVinberga 3:1
  Tomtarea2000-2200 kvm

  Kontaktperson

  Bilder
  trivselhus stella 99 fasad klassisk 3D
  trivselhus stella 99 interior kök 3D
  trivselhus stella 99 fasad modern 3D
  trivselhus stella 99 interior vardagsrum 3D

  TRYGGARE HUSRESA MED UNIKT RÄNTESTÖD

  Släpp oron för ökade räntekostnader – vi står för mellanskillnaden om räntan skulle stiga! Vi erbjuder ett unikt räntestöd under byggnation och 36 månader efter slutbesiktning i form av ett villkorat prisavdrag. Erbjudandet gäller för er som tecknar kontrakt under perioden 7 februari -31 maj 2023.

  Läs mer om erbjudandet!

  50 000 kr i valfria tillval

  Just nu 50 000 kr i rabatt på valfria tillval när ni tecknar avtal om ett nytt hus! Val och tillval för material kan endast göras ur aktuell produktbroschyr Trivselhus Collection & Stella Selection, alternativt de husspecifika tillval som erbjuds. Kontakta en säljare nära er för att få veta mer.

  Boka möte med en säljare
  Välkommen på visning
  Visningshus
  Villa Svavelsö, Åkersberga
  Kontakta säljare för att boka en visning
  Visningshus
  Stella 157, Örebro
  Kontakta säljare för att boka en visning

  Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

  Skriv er fråga och fyll i era kontaktuppgifter så hör vi av oss!

  Välj byggkommun

  Behöver ni hjälp?

  Låt oss guida er