Movehome
Du använder en gammal webbläsare.
Vi rekommenderar att du byter till Google Chrome för att webbplatsen ska fungera bra.
logo
  trivselhus ledig tomt skovde

  Stor naturnära tomt med närhet till sjö

  Nu finns möjlighet att bygga ert drömboende på stor tomt i utkanten av den pittoreska byn Böja. Här bor ni med fin utsikt och naturen inpå knuten på enskilt läge men ändå med möjlighet att ta del av den levande bygemenskapen.

  Anslutning för kommunalt VA, el och fiber finns på den drygt 6000 kvm stora fastigheten med högt läge invid en lågtrafikerad asfaltbelagd väg. Promenadavstånd till barnvänlig badplats med långgrund sandbotten och klart vatten. I skiftet mellan jordbrukslandskap och milsvida skogar ligger denna skogsbacke idag bevuxen med ståtliga furor som utgör ca 100 kubikmeter i virkesförråd.

  Ett förhandsbesked för bygglov av bostadshus och garage finns.  Tomtpris: 550 000 kr eller bud (anslutningsavgifter tillkommer).

  Mer om området & tomten

  Källsjön Vristulven har tydlig vildmarkskaraktär med skogbevuxna stränder och mängder med vikar och öar där äventyren väntar. Vintertid åker långfärdsskridskorna på och skidutflykten kan börja strax utanför dörren. Storlommen, lärkfalken och fiskgjusen häckar här och havsörnen är flitig besökare. Längs omgivningarnas tysta skogsstigar växer svamp och bär i säsong.

  Med tjugo minuters resväg till både Skövde (Volvos motorfabrik och Skaraborgs sjukhus) och Mariestad (Volvos nya batterifabrik) finns arbetstillfällen i närområdet. Tätorten Timmersdala med affär, bilverkstad, mindre industrier, skola 1-6 och förskola ligger bara minuter bort.

  Vill ni veta mer?

  Kontakta Trivselhus säljare Patrick Lejon för personlig visning och mer information om möjligheterna med tomten, våra husmodeller och hur det går till att bygga hus med Trivselhus.

  Loading...

  Fakta

  BostadstypFriliggande villa
  Fastigh.beteckn.Skövde Böja 17:1
  Tomtstorlekcirka 6000 kvm
  Loading...

  Fakta

  BostadstypFriliggande villa
  Fastigh.beteckn.Skövde Böja 17:1
  Tomtstorlekcirka 6000 kvm

  Kontaktperson

  Bilder
  trivselhus ledig tomt skovde
  trivselhus ledig tomt skovde
  trivselhus ledig tomt skovde

  TRYGGARE HUSRESA MED UNIKT RÄNTESTÖD

  Släpp oron för ökade räntekostnader – vi står för mellanskillnaden om räntan skulle stiga! Vi erbjuder ett unikt räntestöd under byggnation och 36 månader efter slutbesiktning i form av ett villkorat prisavdrag. Erbjudandet gäller för er som tecknar kontrakt under perioden 7 februari -30 juni 2023.

  Läs mer om erbjudandet!
  Välkommen på visning
  Visningshus
  Stella 148, Lerum
  Kontakta säljare för att boka en visning
  Visningshus
  Stella 157, Örebro
  Kontakta säljare för att boka en visning

  Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

  Skriv er fråga och fyll i era kontaktuppgifter så hör vi av oss!

  Välj byggkommun

  Behöver ni hjälp?

  Låt oss guida er