Tomter & Bostäder

Vår tomtbank är alltid fylld av lediga villatomter, både tomter vi förmedlar och egna tomtområden. Vi bebygger även markområden med flera hus. Det kan vara friliggande villor, parhus, radhus eller flerbostadshus. Området görs till en attraktiv och väl fungerande bostadsmiljö, med stor hänsyn till den befintliga omgivningen.

Tomt Bostad Visning
Typ av objekt

Inget sökresultat

Trivselhus har just nu inga lediga tomter eller bostäder i det län du har valt. Prenumerera på information från oss så skickar vi ett mail så snart vi har en ledig tomt i de län du är intresserad av. Längre ner på den här sidan hittar du lite andra tips på hur du kan hitta din drömtomt.

Vi erbjuder en Trivseltrygg husresa!

Med låga räntor, låga driftskostnader och många underhållsfria år är det just nu ett bra läge att bygga hus. I oroliga tider strävar vi alla efter trygghet. Därför erbjuder vi extra köptrygghet för er som väljer att teckna avtal nu!

Läs mer om kampanjen här!

Vi söker tomter

Våra vackra hus behöver attraktiv mark att stå på. Trivselhus köper och utvecklar markområden för bostadsbyggnation och söker kontinuerligt mark runt om i Sverige, allt ifrån råmark till redan detaljplanerad, byggklar mark.

Har du har tomter att sälja? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!

Tomtbank

Vår tomtbank är alltid fylld av lediga villatomter, både tomter vi förmedlar och egna tomtområden. Ett tips är även att du ställer dig i kommunens tomtkö. Trivselhus bebygger även markområden med flera hus. Det kan vara friliggande villor, parhus, radhus eller flerbostadshus. 

Missa inga nya tomter - prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Tips till dig som letar tomt

  • Trivselhus har en välfylld tomtbank. Här kan du söka på lediga tomter i den del av landet där du vill bygga ditt drömhus. Prenumerera på vårt nyhetsbrev så skickar vi dig information så snart vi publicerar information om en ny tomt. Vårt systervarumärke Movehome har också många tomter i sin tomtbank.
  • För att få köpa en kommunal villatomt måste du vara registrerad i tomtkön i den kommun där du tänker bygga ditt nya hus. Besök kommunens hemsida för mer information.
  • Besök någon av alla de handelsplatser för tomter som finns på internet, till exempel LedigaTomter.se, Hemnet, Booli, Blocket Bostad och Bovision. På de flesta kan du göra en intresseanmälan så att du får information via e-post när tomter som matchar dina önskemål publiceras.
  • Besök de områden där du är intresserad av att bo. Ta kontakt med markägaren och fråga om det finns mark som kan styckas av och köpas loss. Markägaren hittar du genom att kontakta stadsbyggnadskontoret.
  • Berätta för dina vänner och bekanta att du letar efter en tomt. Använd gärna sociala medier för att sprida nyheten att du söker tomt – det går snabbt att nå många på ett enkelt sätt.

Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

Fyll i ditt namn, e-post och telefonnummer så återkommer vi.

Formuläret skickades

Tack!

Uppgifterna kommer att skickas till kontoret i {{formData.Office.SalesOfficeName}}
Stäng

Behöver du hjälp?

Låt oss guida dig