Movehome
Du använder en gammal webbläsare.
Vi rekommenderar att du byter till Google Chrome för att webbplatsen ska fungera bra.
logo

  Vi söker tomter & mark

  Våra nya husmodeller behöver tomter att stå på! Vi söker kontinuerligt mark runt om i Sverige, allt ifrån råmark till redan detaljplanerad, byggklar mark. Har ni tomter att sälja? Fyll i formuläret så kontaktar vi er!

  Fyll i formuläret så kontaktar vi er!

  Välj byggkommun

  Om oss

  trivselhus villa grebbestad fasad bygga hus

  Trivselhus

  Hustillverkaren Trivselhus hör hemma i Landsbro på det småländska höglandet. Runtomkring oss har vi höglänta och kuperade skogstrakter med småsjöar och mossar. Det är ifrån det här vackra, men ibland karga landskapet vi hämtar vår syn på vad som är äkta, hållbar och gedigen kvalitet. Trivselhus levererade drygt 360 bostäder under 2021 i form av villor och gruppbyggda småhus. Trivselhus har cirka 200 medarbetare och är en del av Svensk Husproduktion AB.

  trivselhus shp svensk husproduktion bygga hus

  Svensk Husproduktion

  Svensk Husproduktion AB är en av Sveriges största småhustillverkare. Koncernens mest kända varumärken är Trivselhus, Movehome och LB-Hus. Svensk Husproduktion AB verkar inom tre affärsområden: Styckehus med nyckelfärdiga villor till privatkunder, Bostadsutveckling som på egen mark eller i samarbete med externa markägare erbjuder nyckelfärdiga stycke-, rad- eller parhus samt B2B med försäljning av prefabricerade byggsatser, eller totalentreprenader, till professionella bostadsutvecklare.