Lindbacka, Gävle

Med ett unikt läge, endast några kilometer från Gävle centrum har Trivselhus uppfört 32 radhus i tre etapper. Radhusen är byggda med förskjutna huskroppar i grupp om fyra. Öppen planlösning med tre rymliga sovrum.

Personligt boende med attraktivt läge

Med ett unikt läge, endast några kilometer från centrala Gävle, har Trivselhus förverkligat drömmen om att bo bekvämt utan att ge avkall på stadens utbud och service. I Lindbacka har Trivselhus uppfört 32 radhus i tre etapper. Genomgående hög kvalitet och valmöjligheter för en personlig stil har skapat ett boende som passar många. Trivselhus har även byggt ett 40-tal villor på egen mark i området.

Radhusidyll med naturen in på knuten

Radhusen är byggda med förskjutna huskroppar i grupper om fyra, där varje huskropp fått kontrastrik färgsättning och fasad i liggande träpanel. Planlösningen på entréplan är öppen med en lång köksö som delar av matrummet och vardagsrummet. På det övre planet finns tre rymliga sovrum, badrum samt en stor klädkammare som även kan nyttjas som arbetsrum. Det större sovrummet har en fransk balkong. Boarea 130,4 kvm.

Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

Fyll i ditt namn, e-post och telefonnummer så återkommer vi.

Formuläret skickades

Tack!

Uppgifterna kommer att skickas till kontoret i {{formData.Office.SalesOfficeName}}
Stäng

Behöver du hjälp?

Låt oss guida dig