Movehome
Du använder en gammal webbläsare.
Vi rekommenderar att du byter till Google Chrome för att webbplatsen ska fungera bra.
logo
  Bygga hus med Trivselhus

  Trivselhus Collection

  I ett hem från Trivselhus ingår stor valfrihet och hög kvalitet redan som standard. Trivselhus samarbetar enbart med utvalda kvalitetsleverantörer och ställer höga krav vid val av utrustning.

  Standard & Tillval

  Vi på Trivselhus tycker att det är givet att ni ska kunna skapa ett hem som passar er stil och känns personligt – i stort och smått. Därför ingår valfrihet och hög kvalitet redan som standard när ni väljer att låta oss bygga ert nya hus. Vår roll är att guida er till bra lösningar, samtidigt som vi är lyhörda för era önskemål.

  Vi samarbetar enbart med utvalda kvalitetsleverantörer och ställer höga krav när vi väljer utrustning – både i vårt standardutbud och våra tillval. De ska se snygga ut och ge en skön känsla, men också tåla långvarigt slitage och vara praktiska. Gedigna material och stabila konstruktioner är en självklarhet.

  Jämför oss gärna

  Standard

  Hos Trivselhus får ni en hög grundstandard redan från början med utrustning från noga utvalda leverantörer. Valfriheten är stor för att ni ska hitta just er stil och vi guidar er genom alla val.

  Köket har hög standard med bland annat induktionshäll, inbyggnadsugn och underlimmad diskho. I ett Trivselhus ingår även helkaklade badrum och wc/dusch. 15 mm slipbart ekparkettgolv är standard i alla torra utrymmen. Släta innertak och platsmålade lister bidrar till en interiör upplevelse utöver det vanliga.

  Tillval

  Vill ni göra tillval utöver standard har vi mycket att välja bland. Vår långa erfarenhet av att hjälpa våra kunder hitta rätt utrustning gör att vi har en bred tillvalspalett. För vissa material erbjuder vi dessutom miljömärkta alternativ som tillval. Drömköket skapar ni i ett personligt möte med leverantören Ballingslöv, där även badrumsinredningen väljs.

  Trivselhus Collection

  Att skapa känslan av ett unikt hem kretsar ofta kring val av material, färger och detaljer. Alla stora som små val återspeglar er stil och ger ert hem en unik karaktär. Samtidigt kan det kännas en smula svårt att ställas inför alltför många val. För att ni på ett enkelt sätt ska kunna skapa ert livsverk har vi samlat ett brett utbud för val och tillval i en broschyr. Välj den broschyr som motsvarar den entreprenadform ni önskar bygga med, läs mer om entreprenadformer här.

  Kanske är ni också intresserade av

  Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

  Skriv er fråga och fyll i era kontaktuppgifter så hör vi av oss!

  Välj byggkommun

  Behöver ni hjälp?

  Låt oss guida er