D:005

D:005

– Första gången jag tittade på tomten lade jag genast märke till den lilla sjön och den charmiga utsikten. Tomten var ganska smal, hade en kulle mittpå och sluttning ner mot sjön. Sjön låg i söder-väster så uteplatsen kunde också få utsikt, med bästa solläge, berättar Bernt Gustavzon. När huset skulle byggas var önskemålen från familjen ganska normala – föräldrarna ville ha en lite privat del och de två tonårsbarnen önskade sig ett eget allrum. Stilen skulle vara modern. Resultatet blev ett hus helt anpassat efter sjöutsikten och familjens önskemål. Tomten är smal och krävde ett hus med gaveln och den undre delen mot sjön. Huset ligger vid en vändplats där carporten är placerad vid gatan och huset längre in på tomten. Både balkongen och uteplatsen ligger i sydväst. Balkongen går dessutom runt hörnet så att familjen kan ta tillvara den allra sista västersolen.

– För mig har det alltid varit viktigt att redan när man kommer in i entrén kunna se ljus, rymd och utblickar genom huset, säger Bernt. Redan i entrén märker vi rymden i det höga snedtaket och fi nt ljus genom kök och matplats, ut på balkongen och längre bort den lilla sjön. Trappan och köksön gör också att det blir extra luftigt.

Välj till!
Fasad med puts och liggande panel
Snedtak
Överfönster
Braskamin
Badkar
Utvändigt liggande räcke
Terrass

Boarea 193 kvm
Boarea sluttningsplan 56 kvm
Inv. area totalt 182 kvm
Inv. area entréplan 126 kvm
Inv. area sluttningsplan 56 kvm
Biarea 11 kvm
Byggnadsarea 170 kvm
Energi (Malmö) 36 kWh/kvm år
Energi (Stockholm) 40 kWh/kvm år
Antal sovrum 4 st
Design Bernt Gustavzon
Stil Modern
Kollektion Swedish Modern

Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

Fyll i ditt namn, e-post och telefonnummer så återkommer vi.

Formuläret skickades

Tack!

Din intresseanmälan kommer skickas till kontoret i {{formData.Office.SalesOfficeName}}
Stäng

Planritningar

Planritningar 3D

Bilder