Vintage Living är hus med ombonad rumskänsla och charmiga detaljer, lite som en reaktion mot öppna planlösningar och avskalad inredning. Personliga hus med levande atmosfär. Härliga vinklar och vrår. Stilen skapas av fasader med blandad panel, branta tak och takkupor. Pärlspont, profilerade lister och vackra pardörrar.
Se husen i serien   Beställ broschyren
Bläddra online i broschyren
Se inspirationsfilm

Husmodell eller skräddarsytt hus?

Exakt hur just ditt drömhus ser ut kan bara du avgöra, men vi kan hjälpa dig på vägen. Välj en husmodell och anpassa den till dina önskemål. Eller låt oss skräddarsy ett hus. Tillsammans med någon av våra husdesigners skapas ett hem som passar dig och din familj.

Möjligheterna att anpassa våra olika hustyper är närmast oändliga. Det är här husdesignern har sin viktigaste roll. Oavsett om du utgår från våra husmodeller eller vill att husdesignern ska rita ett helt nytt hus är målet alltid att huset ska vara unikt.

Här kan du enkelt söka bland de olika husmodellerna med hjälp av flera olika kategoriseringar och sorteringar, till exempel antal våningar, antal sovrum, storlek, planlösning, stil och energivärde. Våra säljare kan också hjälpa till att ta fram fler alternativ och förslag.