Visningshus Villa Svavelsö

Välkommen till vårt nya visningshus, Villa Svavelsö i Åkersberga utanför Stockholm som är smakfullt inrett av stylist Maria Celin.

 

Boka en visning

Kontakta intresse.stockholm@trivselhus.se eller någon av våra säljare för att boka en visning! Vi tar emot ett begränsat antal personer åt gången för att minska risken för smittspridning av covid-19. Vi stödjer Friends viktiga arbete mot mobbning med 50 kronor för varje familj som besöker våra visningar.

Kommun

Österåker

Adress

Lilla Badvägen 22, Åkersberga

Typ

Villa

Visningstider
Efter överenskommelse

Kaxig modern villa med härlig takterrass

Villa Svavelsö är ett modernt 2-planshus med utskjutande partier och härlig takterrass.  Entréplan har öppen planlösning där trappan blir en möbel i nisch med generöst ljusinsläpp. Villan har hela fem sovrum och från allrummet på överplan nås den inbjudande takterrassen.

Visningshuset ligger i Åkersberga utanför Stockholm och är smakfullt inrett av stylist Maria Celin. Under besöket kan ni höra Maria Celin berätta om sina tankar med inredningen genom att scanna en QR-kod i varje rum. Så ta med hörlurar till era telefoner. Precis som Maria uppskattar vi på Trivselhus detaljer som återbrukats som en del i en mer hållbar inredning.

Trygga visningar

Ett besök i ett visningshus är det bästa sättet att uppleva vad Trivselhus står för. Vi följer Folkhälsomyndighetens råd för att minska risken för smittspridning av covid-19 och anpassar våra visningar för att ni ska känna er trygga.

Vi begränsar antalet personer som befinner sig inomhus och vi uppmanar våra gäster att vara noggranna med att hålla avstånd till övriga personer på visningen. Våra visningshus är naturligtvis nystädade inför visningen. Våra säljare på plats är symptomfria och vi ber att ni bara besöker visningen om ni inte har några förkylnings- eller influensasymptom. Vill ni hellre boka en privat visning är ni välkomna att kontakta en säljare.

Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

Fyll i ditt namn, e-post och telefonnummer så återkommer vi.

Formuläret skickades

Tack!

Uppgifterna kommer att skickas till kontoret i {{formData.Office.SalesOfficeName}}
Stäng

Behöver du hjälp?

Låt oss guida dig