Stella 170, Karlskrona

Välkommen att besöka vårt nya visningshus Stella 170, ett vackert 2-planshus med generösa ytor och fem sovrum.

 

Föranmälan till visning

Till vårens planerade visningar vill vi att ni föranmäler er till Tony Karlsson senast fredagen innan respektive visning. Ni kan också kontakta Tony för att boka en visning vid ett annat tillfälle. Vi tar emot ett begränsat antal personer åt gången för att minska risken för smittspridning av covid-19. Vi stödjer Friends viktiga arbete mot mobbning med 50 kronor för varje familj som besöker våra visningar.

Kommun

Karlskrona

Adress

Skavkulla Udde 35, Nättraby

Typ

Villa

Visningstider
Söndag 9 maj 13:00-15:00

Vackert och generös tvåplansvilla

Stella 170 är en vacker 2-plansvilla med generösa ytor och fem sovrum. Huset har fint ljusflöde genom vardagsrum och kök. Husmodellen har två fönsterdörrar ut mot trädgården som gör att huset kan placeras i olika väderstreck på tomten. På entréplan finns ett extra sovrum som även kan användas som gästrum eller arbetsrum. På överplan finns ytterligare fyra sovrum samt ett stort allrum och wc/dusch.

Villan är inredd i samarbete med stylist Johanna Pilfalk som har eftersträvat att följa de hållbara inredningstips som Trivselhus tagit fram i samarbete med Sveriges största inredningsblogg Trendenser. Huset är inrett i en klassisk stil med inslag av både det moderna trendiga och det behagligt lantliga. En hållbar stil som som är enkel att trivas och leva i för hela familjen.

Trygga visningar

Ett besök i ett visningshus är det bästa sättet att uppleva vad Trivselhus står för. Vi följer Folkhälsomyndighetens råd för att minska risken för smittspridning av covid-19 och anpassar våra visningar för att ni ska känna er trygga.

Vi begränsar antalet personer som befinner sig inomhus och vi uppmanar våra gäster att vara noggranna med att hålla avstånd till övriga personer på visningen. Våra visningshus är naturligtvis nystädade inför visningen. Våra säljare på plats är symptomfria och vi ber att ni bara besöker visningen om ni inte har några förkylnings- eller influensasymptom. Vill ni hellre boka en privat visning är ni välkomna att kontakta en säljare.

Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

Fyll i ditt namn, e-post och telefonnummer så återkommer vi.

Formuläret skickades

Tack!

Uppgifterna kommer att skickas till kontoret i {{formData.Office.SalesOfficeName}}
Stäng

Behöver du hjälp?

Låt oss guida dig