Stella 148, Lerum

Välkommen att besöka vårt nya visningshus Stella 148, ett välplanerat vinkelhus med härliga ljusflöden.

 

Boka en visning

Kontakta Joachim Lennartsson eller Samuel Candemir för att anmäla er till visningen den 22 augusti. Vi tar emot ett begränsat antal personer åt gången för att minska risken för smittspridning av covid-19. Vi stödjer Friends viktiga arbete mot mobbning med 50 kronor för varje familj som besöker våra visningar.

Kommun

Lerum

Adress

Bråta Kärrvägen 39, Lerum

Typ

Villa

Visningstider
Söndag 22 aug 12:00-13:00

Fantastiskt vinkelhus

Stella 148 är ett välplanerat vinkelhus med härliga ljusflöden. Köket är husets hjärta och vid matplatsen finns det gott om plats att duka långbord för familj och gäster.

Föräldrasovrummet ligger avskilt med egen klädkammare och wc/dusch och har egen utgång till terrass. Från entrén når man smidigt barn/tonårsavdelningen som har eget allrum.

Husets vinklar möjliggör soliga och insynsskyddade uteplatser. Fasaden är klassisk med vitmålad liggande panel och fönster med spröjs.

Villan är inredd i samarbete med stylist Johanna Pilfalk som har eftersträvat att följa de hållbara inredningstips som Trivselhus tagit fram i samarbete med Sveriges största inredningsblogg Trendenser.  Huset är inrett i en tidlös stil i jordnära färger. Resultatet blir ett varmt, ombonat, harmoniskt hem med hållbara produkter där alla får plats och känner sig hemma.

Trygga visningar

Ett besök i ett visningshus är det bästa sättet att uppleva vad Trivselhus står för. Vi följer Folkhälsomyndighetens råd för att minska risken för smittspridning av covid-19 och anpassar våra visningar för att ni ska känna er trygga.

Vi begränsar antalet personer som befinner sig inomhus och vi uppmanar våra gäster att vara noggranna med att hålla avstånd till övriga personer på visningen. Våra visningshus är naturligtvis nystädade inför visningen. Våra säljare på plats är symptomfria och vi ber att ni bara besöker visningen om ni inte har några förkylnings- eller influensasymptom. Vill ni hellre boka en privat visning är ni välkomna att kontakta en säljare.

Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

Fyll i ditt namn, e-post och telefonnummer så återkommer vi.

Formuläret skickades

Tack!

Uppgifterna kommer att skickas till kontoret i {{formData.Office.SalesOfficeName}}
Stäng

Behöver du hjälp?

Låt oss guida dig