Stella 142, Västervik

Ett välplanerat enplanshus med ryggåstak som skapar ljus och rymd

Välkommen till Stella 142, en välplanerad villa för för den större familjen. Ryggåstaket som sträcker sig genom hela husets mittskepp skapar ljus och rymd. Här har föräldrarna egen sovdel med tillhörande klädkammare och wc/dusch och barnens avdelning med tre sovrum samlade kring gemensamt allrum ligger i motsatt del av huset. Klädvården ligger i praktisk anslutning till entrén och det finns dubbla klädkammare som ger gott om förvaringsmöjligheter. 

Till salu

Den här nyproducerade villan är till salu och ligger i populära Gertrudsvik, ett stenkast från badplats och båtplats vid bryggor som går att hyra. Här bor ni i ett attraktivt område med utsikt över Gamlebyviken, med närhet till fina naturområden, handelscentrum, skola- och förskola samt en cykel och gångväg ända in till Västerviks centrum. Bygglov för garage finns för framtida ägare om så önskas. Försäljning sker i samarbete med Svensk Fastighetsförmedling.

Välkommen på visning

Visning sker den 18 och 20 november i samarbete med Svensk Fastighetsförmedling. Anmälan görs via Svensk Fastighetsförmedling.

Kommun

Västervik

Adress

Kustvägen 17, Västervik

Typ

Till salu

Övrigt

Nyproducerad villa

Visningstider
Efter överenskommelse

Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

Fyll i ditt namn, e-post och telefonnummer så återkommer vi.

Formuläret skickades

Tack!

Uppgifterna kommer att skickas till kontoret i {{formData.Office.SalesOfficeName}}
Stäng

Behöver du hjälp?

Låt oss guida dig