Stella 98, Staffanstorp

Bra planerad familjevilla i 1,5-plan

Välkommen till vår husmodell Stella 98, en 1,5-plansvilla med 4 sovrum. Här ligger kök och matplats i vinkeldelen och ryggåstaket ger en härlig rymd med hela 4 meter invändig takhöjd. Fönsterdörr från matplats ut till trädgård/terrass. Två sovrum på entréplan. Vindsplanet kan inredas direkt eller senare. Vid inrett vindsplan ytterligare två sovrum tillsammans med allrum, klädkammare och wc/dusch. Exteriör kan enkelt anpassas till ett klassiskt eller modernt uttryck.

Huset har klassiskt spröjsade fönster och inrett vindsplan. Stella 98 är lättplacerad på många tomter tack vare sin enkla vinkelform.

Välkommen på visning

Välkommen på visning om ni går i husbyggartankar och vill uppleva Trivselhus i verkligheten  Kontakta Freddie Nielsen så bokar vi en tid för visning som passar er. 

Trygga visningar

Ett besök i ett visningshus är det bästa sättet att uppleva vad Trivselhus står för. Vi följer Folkhälsomyndighetens råd för att minska risken för smittspridning av covid-19 och anpassar våra visningar för att ni ska känna er trygga.

Vi begränsar antalet personer som befinner sig inomhus och vi uppmanar våra gäster att vara noggranna med att hålla avstånd till övriga personer på visningen. Våra visningshus är naturligtvis nystädade inför visningen. Våra säljare på plats är symptomfria och vi ber att ni bara besöker visningen om ni inte har några förkylnings- eller influensasymptom. 

Vi stödjer Friends viktiga arbete mot mobbning med 50 kronor för varje familj som besöker våra visningar.

Kommun

Staffanstorp

Adress

Ådalavägen 21, Staffanstorp

Övrigt

Välkommen på visning

Visningstider
Efter överenskommelse

Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

Fyll i ditt namn, e-post och telefonnummer så återkommer vi.

Formuläret skickades

Tack!

Uppgifterna kommer att skickas till kontoret i {{formData.Office.SalesOfficeName}}
Stäng

Behöver du hjälp?

Låt oss guida dig