Villa Askim, Göteborg

På en noga utvald sluttningstomt med havsutsikt ligger vårt visningshus, Villa Askim.

Kom och låt dig inspireras, träffa oss för att prata om hur vi kan förverkliga dina drömmar om ett nytt hus - ditt livsverk! Till höger ser du datum för nästa öppna visning - önskar du komma på visning vid ett annat tillfälle, är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi stödjer Friends viktiga arbete mot mobbning med 50 kronor för varje familj som besöker våra visningar.

FAKTA

  • Boarea tot 194 kvm
  • Inv. area totalt 213 kvm varav öppning i bjälklag 6 kvm
  • Byggnadsarea 135 kvm
  • Antal sovrum 4 st
  • Arkitekt Viktoria Karlsson
Kommun

Göteborg

Adress

Askims kyrkväg 35, Askim

Typ

Villa

Visningstider
Söndag 3 nov 12:00-13:00
Söndag 24 nov 12:00-14:00

En klassisk byggnation i nutid

Det är kupor och blandad panel, en fin omsorg om detaljerna. Även inne i huset är detaljrikedomen stor, med pärlspont på väggarna och vackra foder som ramar in alla fönster. Interiören får ytterligare karaktär genom strömbrytare i retro-stil och mönstrat kakel. Planlösningen bryter lite mot de senaste årens trend med vardagsrum, kök och matsal i ett. Här ligger köket lite för sig.

Inredningsstylisten Johanna Pilfalk har fångat upp husets tilltal och blandar moderna klassiker med arvegods. Inslag av koppar och ljust trä ger värme och blandat med lite mer nutida accenter som smutsiga pasteller i grönt och blått.

Köket är placerat i husets mitt och kompletteras med matsal i det intilliggande vardagsrummet. Rumsligheten är given och innehåller även ett mindre rum och toalett. En trappa upp finner man familjens sovrum och till det större finns en praktisk klädkammare.

Vackra rundade takkupor släpper in ljus och bryter taket på ett fint sätt. Från balkongen med sitt klassiskt vackra räcke har man vacker utsikt mot havet!

I husets sluttningsvåning finns de praktiska funktionerna för tvätt och en extra entré finns direkt in i huset från det inbyggda garaget. För att ge möjlighet att njuta av solen finns det två uteplatser, en mindre vid entrén och en med tillgång från kök och vardagsrum.

Mer fakta hittar du i visningsbroschyren

Bilder

Kontakt

Lina

Lina Keide

Säljare

Tel 031-89 50 83

Joachim

Joachim Lennartsson

Säljare

Tel 031-89 50 82

Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

Fyll i ditt namn, e-post och telefonnummer så återkommer vi.

Formuläret skickades

Tack!

Uppgifterna kommer att skickas till kontoret i {{formData.Office.SalesOfficeName}}
Stäng

Behöver du hjälp?

Låt oss guida dig