Villa Askim, Göteborg

På en noga utvald sluttningstomt med havsutsikt ligger vårt visningshus, Villa Askim.

 

Kom och låt dig inspireras, träffa oss för att prata om hur vi kan förverkliga dina drömmar om ett nytt hus - ditt livsverk!

Trygga visningar

Ett besök i ett visningshus är det bästa sättet att uppleva vad Trivselhus står för. Vi följer Folkhälsomyndighetens råd för att minska risken för smittspridning av covid-19 och anpassar våra visningar för att ni ska känna er trygga.

Vi begränsar antalet personer som befinner sig inomhus och vi uppmanar våra gäster att vara noggranna med att hålla avstånd till övriga personer på visningen. Våra visningshus är naturligtvis nystädade inför visningen. Våra säljare på plats är symptomfria och vi ber att ni bara besöker visningen om ni inte har några förkylnings- eller influensasymptom. Vill ni hellre boka en privat visning är ni välkomna att kontakta en säljare.

Vi stödjer Friends viktiga arbete mot mobbning med 50 kronor för varje familj som besöker våra visningar.

FAKTA

  • Boarea tot 194 kvm
  • Inv. area totalt 213 kvm varav öppning i bjälklag 6 kvm
  • Byggnadsarea 135 kvm
  • Antal sovrum 4 st
  • Arkitekt Viktoria Karlsson
Kommun

Göteborg

Adress

Askims kyrkväg 35, Askim

Typ

Villa

Övrigt

Välkommen på visning

Visningstider
Söndag 4 okt 12:00-14:00

En klassisk byggnation i nutid

Det är kupor och blandad panel, en fin omsorg om detaljerna. Även inne i huset är detaljrikedomen stor, med pärlspont på väggarna och vackra foder som ramar in alla fönster. Interiören får ytterligare karaktär genom strömbrytare i retro-stil och mönstrat kakel. Planlösningen bryter lite mot de senaste årens trend med vardagsrum, kök och matsal i ett. Här ligger köket lite för sig.

Inredningsstylisten Johanna Pilfalk har fångat upp husets tilltal och blandar moderna klassiker med arvegods. Inslag av koppar och ljust trä ger värme och blandat med lite mer nutida accenter som smutsiga pasteller i grönt och blått.

Köket är placerat i husets mitt och kompletteras med matsal i det intilliggande vardagsrummet. Rumsligheten är given och innehåller även ett mindre rum och toalett. En trappa upp finner man familjens sovrum och till det större finns en praktisk klädkammare.

Vackra rundade takkupor släpper in ljus och bryter taket på ett fint sätt. Från balkongen med sitt klassiskt vackra räcke har man vacker utsikt mot havet!

I husets sluttningsvåning finns de praktiska funktionerna för tvätt och en extra entré finns direkt in i huset från det inbyggda garaget. För att ge möjlighet att njuta av solen finns det två uteplatser, en mindre vid entrén och en med tillgång från kök och vardagsrum.

Mer fakta hittar du i visningsbroschyren

Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

Fyll i ditt namn, e-post och telefonnummer så återkommer vi.

Formuläret skickades

Tack!

Uppgifterna kommer att skickas till kontoret i {{formData.Office.SalesOfficeName}}
Stäng

Behöver du hjälp?

Låt oss guida dig