Stella 148, Karlstad

Vinklarna skapar härliga uteplatser och vackra ljusflöden i detta välplanerade hus

Vi visar ett fantastiskt vinkelhus som möjliggör soliga och insynsskyddade uteplatser. Härliga ljusflöden genomsyrar denna välplanerade villa där köket är husets hjärta. Matplatsen har gott om plats att duka långbord för många gäster. Föräldrasovrummet ligger avskilt med egen klädkammare och wc/dusch, liksom utgång till terrass. Från entrén når man smidigt barn/ tonårsavdelningen som har egen umgängesyta.

Föranmälan till visningen

På grund av rådande omständigheter vill vi att ni föranmäler er till visningen. Välkommen med anmälan till Jacob Krischel eller Ola Sandelin senast fredag 20 november. Vi stödjer Friends viktiga arbete mot mobbning med 50 kronor för varje familj som besöker våra visningar.

Trygga visningar

Ett besök i ett visningshus är det bästa sättet att uppleva vad Trivselhus står för. Vi följer Folkhälsomyndighetens råd för att minska risken för smittspridning av covid-19 och anpassar våra visningar för att ni ska känna er trygga.

Vi begränsar antalet personer som befinner sig inomhus och vi uppmanar våra gäster att vara noggranna med att hålla avstånd till övriga personer på visningen. Våra visningshus är naturligtvis nystädade inför visningen. Våra säljare på plats är symptomfria och vi ber att ni bara besöker visningen om ni inte har några förkylnings- eller influensasymptom. Vill ni hellre boka en privat visning är ni välkomna att kontakta en säljare.

Kommun

Karlstad

Adress

Skogsbrynsvägen 44, Karlstad

Typ

Villa

Visningstider
Söndag 22 nov 12:00-15:00

Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

Fyll i ditt namn, e-post och telefonnummer så återkommer vi.

Formuläret skickades

Tack!

Uppgifterna kommer att skickas till kontoret i {{formData.Office.SalesOfficeName}}
Stäng

Behöver du hjälp?

Låt oss guida dig