Villavisning Mariefred

Vinkelhus med vacker fönstersättning i naturskönt läge

Med utsikt över ängar och fält ligger denna fantastiska 1-plansvilla som anpassats efter befintliga omgivningar. Entrén leder vidare in till imponerande vardagsrum och kök. Allt i öppen planlösning. Ryggåstak tillsammans med många fönsterytor ger härlig rymd och ljusflöde. Flera fönsterdörrar leder ut till terrass/trädgård. Den privata delen i huset med tre sovrum, allrum och badrum ligger avskilt. Husmodellen är en variant av vår Villa Österlen och har en total boarea på 171 kvm.

FÖRANMÄLAN TILL VISNING

Till visningen den 9 maj maj vill vi att ni anmäler er till Jessica Hemning senast fredagen den 7 maj. Vi tar emot ett begränsat antal personer åt gången för att minska risken för smittspridning av covid-19. Vi stödjer Friends viktiga arbete mot mobbning med 50 kronor för varje familj som besöker våra visningar.

Vägbeskrivning: Kör från Mariefred mot Stallarholmen. På Stallarholmsvägen, passera Hammarens IP och efter ca 1 km sväng vänster mot Västeräng. Följ grusväg, huset på höger sida efter ca 500 m.

Kommun

Strängnäs

Adress

Friborg 4, Mariefred

Typ

Villa

Visningstider
Söndag 9 maj 10:00-13:00

Trygga visningar

Ett besök i ett visningshus är det bästa sättet att uppleva vad Trivselhus står för. Vi följer Folkhälsomyndighetens råd för att minska risken för smittspridning av covid-19 och anpassar våra visningar för att ni ska känna er trygga.

Vi begränsar antalet personer som befinner sig inomhus och vi uppmanar våra gäster att vara noggranna med att hålla avstånd till övriga personer på visningen. Våra visningshus är naturligtvis nystädade inför visningen. Våra säljare på plats är symptomfria och vi ber att ni bara besöker visningen om ni inte har några förkylnings- eller influensasymptom. Vill ni hellre boka en privat visning är ni välkomna att kontakta en säljare.

Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

Fyll i ditt namn, e-post och telefonnummer så återkommer vi.

Formuläret skickades

Tack!

Uppgifterna kommer att skickas till kontoret i {{formData.Office.SalesOfficeName}}
Stäng

Behöver du hjälp?

Låt oss guida dig