Villavisning Domsjö

Med en vidunderlig utsikt över Öviksfjärden i Nötbolandet ligger denna tuffa och moderna sluttningsvilla.

Falsat plåttak med kort takfot, liggande panel, balkong som går runt hörnen och stor glasskjutdörr – det är många detaljer som gör detta hus speciellt. Huset är en variant av vår Villa Bankeryd.

På entréplanet finns ett sovrum, badrum, kök och ett stort vardagsrum med utrymme för matplats. Stora fönsterytor öppnar upp mot balkong och utsikten över vattnet. Balkongen nås genom stora skjutdörrar. En trappa ner ligger sluttningsplanet med ett stort allrum som välkomnar. Två stora sovrum finns också tillsammans med klädvård, wc/d och två klädkammare. Trädgården nås från allrummet. En total boyta på 154 kvadratmeter.

Välkommen på visning

Till denna visning önskar vi att du föranmäler dig. Välkommen med din anmälan till Mikael Körning senast fredag 2 oktober.

Trygga visningar

Ett besök i ett visningshus är det bästa sättet att uppleva vad Trivselhus står för. Vi följer Folkhälsomyndighetens råd för att minska risken för smittspridning av covid-19 och anpassar våra visningar för att ni ska känna er trygga.

Vi begränsar antalet personer som befinner sig inomhus och vi uppmanar våra gäster att vara noggranna med att hålla avstånd till övriga personer på visningen. V&g;ra säljare på plats är symptomfria och vi ber att ni bara besöker visningen om ni inte har några förkylnings- eller influensasymptom. 

Vi stödjer Friends viktiga arbete mot mobbning med 50 kronor för varje familj som besöker våra visningar. Välkommen att uppleva Trivselhus och vår gedigna kvalitet på plats!

Vägbeskrivning: Kör mot Gullvik, sväng av mot Nötbolandet (skyltat). Kör sedan ca 4 km – skyltat vid huset vid gult garage på vänster sida om vägen.

Kommun

Örnsköldsvik

Adress

Nötbolandet 236, Domsjö. Föranmälan

Typ

Villa

Övrigt

Upplev Trivselhus

Visningstider
Söndag 4 okt 13:00-15:00

Bilder

Kontakt

Hans-Eric

Hans-Eric Körning

Säljare

Tel 070-254 91 69

 

Mikael

Mikael Körning

Säljare

Tel 070-254 91 59

 

Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

Fyll i ditt namn, e-post och telefonnummer så återkommer vi.

Formuläret skickades

Tack!

Uppgifterna kommer att skickas till kontoret i {{formData.Office.SalesOfficeName}}
Stäng

Behöver du hjälp?

Låt oss guida dig