Visningar av hus & tomter

Ett besök i ett visningshus är det bästa sättet att uppleva vad Trivselhus står för. Vi har både egna möblerade visningshus och möjlighet att visa våra kunders hem. Välkommen på villavisning eller tomtvisning!

Visningshus

Ett besök i ett visningshus är det bästa sättet att uppleva Trivselhus. Så välkommen på villavisning eller tomtvisning. Vi har flera permanenta och geografiskt utspridda visningshus för att det ska vara så enkelt som möjligt att uppleva våra hus i verkligheten.

Vi erbjuder också visningar i våra kunders hus, för att visa hur det är leva i ett Trivselhus på riktigt. Vi erbjuder även visningar i de markområden vi bebygger med flera hus. Det kan vara friliggande villor, parhus, radhus eller flerbostadshus. 

Vill du få information om när vi håller visningar? Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Tomter

Vår tomtbank är alltid fylld av lediga villatomter, både tomter vi förmedlar och egna tomtområden. Vår tomtbank är alltid fylld av lediga villatomter, både tomter vi förmedlar och egna tomtområden. Ett tips är även att du ställer dig i kommunens tomtkö.

Trivselhus bebygger även markområden med flera hus. Det kan vara friliggande villor, parhus, radhus eller flerbostadshus.Området görs till en attraktiv och väl fungerande bostadsmiljö, med stor hänsyn till den befintliga omgivningen.

Klicka här för mer information om lediga tomter och bostäder

Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

Fyll i ditt namn, e-post och telefonnummer så återkommer vi.

Formuläret skickades

Tack!

Uppgifterna kommer att skickas till kontoret i {{formData.Office.SalesOfficeName}}
Stäng

Behöver du hjälp?

Låt oss guida dig