Visningshus Malmö-Villa Höllviken

V Mölledalsvägen 14A, Vellinge

Mitt bland tallar och lövträd i skånska Höllviken ligger vårt visningshus inbäddat. Ett modernt hus som öppnar upp genom stora ljusinsläpp mot baksidan, och är mer anonymt mot gatan. 

Detta välplanerade hus är skapat efter platsen. Ett enplanshus i modern stil. Huset har två målgrupper - barnfamiljen med lite större barn eller äldre paret med utflugna barn som hälsar på. Man kan stänga av sovdelen med en skjutdörr, vilket kan vara både praktiskt och skönt. Dessutom har vi byggt in en carport vilket gör det till ett riktigt allt-i-ett-hus!

Från entrésidan ter sig huset ganska anonymt, men öppnar upp sig när man kliver in i entrén där man har genomsikt ut genom den glasade väggen med fönster helt från golv till tak. Den sneda väggen leder in till kök och vardagsrum där kaminen blir en självklar stämningshöjare och värmespridare. Rymden är generös med 2,7 i rumshöjd och markerar husets hjärta. Föräldrar och barn har var sin del i huset, barnen med tillhörande allrum och föräldrarna med rymlig klädkammare och närhet till badrum.

Interiören präglas av nordiskt trä och ljusa material i kombination med trä och rymd. Genom en förskjutning i huskroppen skapas flera rum med olika takhöjd, vilket ger en mer ombonad känsla.

Möbleringen av huset har gjorts av inredningsstylist Johanna Pilfalk för att harmoniera med stilen på huset. Luftig och modern med fåtal möbler i färgskalan går från vitt till grått med inslag av blått. Utvalda detaljer tar för sig och syns. Inslag av trä och mässing är värmande detaljer.

Exteriören är modern med sitt låglutande tak och fönstersättningen harmonierar med liggande utseende. Liggande panel som fasadmaterial gör att huset passar in miljön och stämmer bra med det moderna utrycket. Uteplatser finns på både fram- och baksida för att göra det möjligt att njuta av solen under hela dagen.

FAKTA
Boarea 152 kvm
Inv. area totalt 152 kvm
Byggnadsarea 200 kvm
Antal sovrum 3 st
Arkitekt Jessica Nilsson

Mer fakta finns i visningsbroschyren »

Kom och låt dig inspireras, träffa oss för att prata om hur vi kan förverkliga dina drömmar om ett nytt hus - ditt livsverk! 

PS. Lättast att parkera är på Klockarevägen, cirka 400 meter från huset.

Visningstider

  • Söndag 21 okt 11:00-13:00

Per Larsson Säljare

Tel 040-20 82 76

SMS 0768-31 69 51

per.larsson@trivselhus.se

Jenny Piltofta Säljare

Tel 040-20 82 74

SMS 072-712 37 06

jenny.piltofta@trivselhus.se

Trivselhus i Malmö

Stora Varvsgatan 9C
211 19 Malmö
Tel 040-20 82 70

Bilder

Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

Fyll i ditt namn, e-post och telefonnummer så återkommer vi.

Formuläret skickades

Tack!

Din intresseanmälan kommer skickas till Malmö
Stäng