Visningshus Göteborg-Villa Askim

Askims kyrkväg 35, Göteborg

På en noga utvald sluttningstomt med havsutsikt ligger vårt nya visningshus, Villa Askim. Ett nytt hus med patina helt enkelt!

En klassisk byggnation i nutid passar väldigt bra i Askim. Det är kupor och blandad panel, en väldig omsorg om detaljerna.

Även inne i huset är detaljrikedomen stor, med pärlspont på väggarna och vackra foder som ramar in alla fönster. Interiören får ytterligare karaktär genom strömbrytare i retro-stil och mönstrat kakel. Planlösningen bryter lite mot de senaste årens trend med vardagsrum, kök och matsal i ett. Här ligger köket lite för sig.

Inredningsstylisten Johanna Pilfalk har fångat upp husets tilltal och blandar moderna klassiker med arvegods. Inslag av koppar och ljust trä ger värme och blandat med lite mer nutida accenter som smutsiga pasteller i grönt och blått.

Köket är placerat i husets mitt och kompletteras med matsal i det intilliggande vardagsrummet. Rumsligheten är given och innehåller även ett mindre rum och toalett. En trappa upp finner man familjens sovrum och till det större finns en praktisk klädkammare.

Vackra rundade takkupor släpper in ljus och bryter taket på ett fint sätt. Från balkongen med sitt klassiskt vackra räcke har man vacker utsikt mot havet!

I husets sluttningsvåning finns de praktiska funktionerna för tvätt och en extra entré finns direkt in i huset från det inbyggda garaget. För att ge möjlighet att njuta av solen finns det två uteplatser, en mindre vid entrén och en med tillgång från kök och vardagsrum.

FAKTA
Boarea tot 194 kvm
Inv. area totalt 213 kvm varav öppning i bjälklag 6 kvm
Byggnadsarea 135 kvm
Antal sovrum 4 st
Arkitekt Viktoria Karlsson 

Mer fakta finns i visningsbroschyren »

Kom och låt dig inspireras, träffa oss för att prata om hur vi kan förverkliga dina drömmar om ett nytt hus - ditt livsverk! Nästa planerade öppna visning är den 26 augusti, önskar du komma på visning innan dess, är du välkommen att kontakta oss.

Visningstider

  • Söndag 4 nov 12:00-14:00

Lina Keide Säljare

Tel 031-89 50 83

SMS 070-319 28 51

lina.keide@trivselhus.se

Joachim Lennartsson Säljare

Tel 031-89 50 82

SMS 072-717 04 52

joachim.lennartsson@trivselhus.se

Christian Svensson Säljare

Tel 031-89 50 91

SMS 0706-66 69 32

christian.svensson@trivselhus.se

Trivselhus i Göteborg

Gruvgatan 8
421 30 Västra Frölunda
Tel 031-89 50 80

Bilder

Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

Fyll i ditt namn, e-post och telefonnummer så återkommer vi.

Formuläret skickades

Tack!

Din intresseanmälan kommer skickas till Göteborg
Stäng