Naturnära tomter i Vikingstad

Bygg nytt hus på naturnära stor tomt med närhet till kommunikationer och skola

I Vikingstad finns nu två stora tomter där ni bygger ert drömboende med Trivselhus. Tomterna ligger på bekvämt cykelavstånd till både skola och pendel. Vikingstad är ett prioriterat område i Linköpings kommun och här satsas det bland annat på en ny stor grundskola för årskurs F-6. I närliggande Malmslätt finns skola för årskurs 7-9 och dit går en upplyst cykelbana. I Vikingstad finns en välsorterad matbutik med generösa öppettider. 

Vill ni veta mer?

Kontakta säljare Louise Högberg för mer information om möjligheterna med tomterna, våra husmodeller och hur det går till att bygga hus med Trivselhus.

Kommun

Linköping

Område

Fålåsa, Vikingstad

Storlek

2500 kvm

Status

Till salu

FÅLÅSA 2:5

Stor härlig tomt på drygt 2 500 kvm med möjlighet till baksida i sydvästläge. Här bygger ni förslagsvis husmodellen Stella 98 som även har möjlighet att inreda ovanvåningen. Totalpris för hus med tomt och byggherrekostnader 4 900 000 kr. Ni kan även välja en annan husmodell från Trivselhus. Framdragning av väg, vatten och avlopp fram till tomtgränsen ingår liksom anslutningskostnader till tekniska verken för VA samt för el. Eventuella kostnader för extra uppfyllnad/sprängning ingår inte. 

FÅLÅSA 1:53

Stor härlig tomt på cirka 2 850 kvm med möjlighet till baksida i sydvästläge. Här bygger ni förslagsvis husmodellen Stella 148. Totalpris för hus med tomt och byggherrekostnader 5 500 000 kr. Ni kan även välja en annan husmodell från Trivselhus. Framdragning av väg, vatten och avlopp fram till tomtgränsen ingår liksom anslutningskostnader till tekniska verken för VA samt för el.  Eventuella kostnader för extra uppfyllnad/sprängning ingår inte. 

Bilder

Kontakt

Louise

Louise Högberg

Säljare

Tel 070-509 38 09

Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

Fyll i ditt namn, e-post och telefonnummer så återkommer vi.

Formuläret skickades

Tack!

Uppgifterna kommer att skickas till kontoret i {{formData.Office.SalesOfficeName}}
Stäng

Behöver du hjälp?

Låt oss guida dig