Sollentuna, Fjätursvägen

Sista tomten i Södersättra Sollentuna? I samarbete med markägare finns möjlighet att bygga ert drömhus med Trivselhus.

Tomten är projekterad för ett Stella 170, ett hus med öppen planlösning och med stora sociala ytor och som passar den stora familjen eller för en familj med ett rikt socialt umgänge. Härligt kök med köksö att samlas kring och matplats och vardagsrum i en öppen planlösning. Ett gästrum på entréplan för övernattande gäster eller för hemmakontoret. Övervåning rymmer 4 välplanerade sovrum, stort allrum och rymligt badrum.

Kommun

Sollentuna

Område

Södersättra

Beteckning

Fjätursvägen 22

Storlek

756 kvm

Status

Till salu

Pris

9 763 000

Hörntomt med fritt läge

Tomten har ett fritt och högt läge och med fin utsikt över omgivande natur. Rådande detaljplan medger en byggnadsyta i två plan om vardera 120 kvm och med en bygghöjd om 7 m. Tomten är en hörntomt och lutar mot nordost. Adressen är Fjätursvägen 22, fastighetsbeteckning Elddonet 2. Kontakta gärna säljare för att titta på tomten men det går också bra att åka ut och titta själv! 

Fast pris på hus och tomt, ingen budgivning. Därutöver ingår anslutningsavgifter, lagfart, elanslutning, fiberanslutning, bygglov, kostnad för kontrollansvarig, elförbrukning under byggtid samt hyra av elskåp. Det finns offert på rivning av befintligt hus och även kostnaden för detta är inlagt i totalkostnaden.

Kontakta säljare Mona Lundbäck på Trivselhus via mail mona.lundback@trivselhus.se för mer information som offert och produktionskostnadskalkyl.

Skiss över tomt och placering av Stella 170 (pdf)

Bilder

Kontakt

Mona

Mona Lundbäck

Säljare

Tel 08-451 95 59

Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

Fyll i ditt namn, e-post och telefonnummer så återkommer vi.

Formuläret skickades

Tack!

Uppgifterna kommer att skickas till kontoret i {{formData.Office.SalesOfficeName}}
Stäng

Behöver du hjälp?

Låt oss guida dig