Försäljning pågår!

Parhus och radhus i Livered

I natursköna Livered byggs ett trevligt bostadsområde, Ulla Lyckas väg, med välplanerade och energieffektiva hus i direkt anslutning till ett populärt villa- och radhusområde. Gångavstånd till barnomsorg, service och goda kommunikationer. 

Kommun

Mölndal

Område

Kållered

Gör vardagen enklare

Med Ullas Lyckas väg som adress har man närhet till allt som gör vardagen lite enklare. Här får man mer tid över till familjen, njuter av soliga dagar vid Tulebosjön eller förbättrar svingen på någon av Mölndals tre golfklubbar. För en aktiv livsstil finns också idrottsplats, ishall och stall samt naturområden inom promenadavstånd.

Husen kännetecknas av fina materialval, effektiv planering och lättskötta insynsskyddade uteplatser. Planlösningen är skräddarsydd för familjer, med öppna sociala ytor, badrum på båda våningsplan och gott om förvaringsutrymmen. Samtliga hus har såväl klädkammare som exteriört förråd.

Totalt består projektet av två bostadsrättsföreningar om totalt 52 bostäder som byggs i två etapper. Första etappen omfattar 22 bostäder och är slutsåld. Etapp två omfattar 30 bostäder som säljs just nu. Dessa hus är 98-114 kvm och säljs till fasta priser med planerad inflyttning våren 2019.

Läs mer om Ulla Lyckas väg

Kontakt

Patrik

Patrik Teply

Fastighetsmäklare, Fastighetsbyrån

Tel 031-746 49 40

Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

Fyll i ditt namn, e-post och telefonnummer så återkommer vi.

Formuläret skickades

Tack!

Uppgifterna kommer att skickas till kontoret i {{formData.Office.SalesOfficeName}}
Stäng

Behöver du hjälp?

Låt oss guida dig