Parhus och radhus i Livered

I natursköna Livered byggs ett trevligt bostadsområde med välplanerade och energieffektiva hus i direkt anslutning till ett populärt villa- och radhusområde. Gångavstånd till barnomsorg, service och goda kommunikationer. 

Kommun

Mölndal

Område

Kållered

Gör vardagen enklare

Med Ullas Lyckas väg som adress har man närhet till allt som gör vardagen lite enklare. Här får man mer tid över till familjen, njuter av soliga dagar vid Tulebosjön eller förbättrar svingen på någon av Mölndals tre golfklubbar. För en aktiv livsstil finns också idrottsplats, ishall och stall samt naturområden inom promenadavstånd.

Husen kännetecknas av fina materialval, effektiv planering och lättskötta insynsskyddade uteplatser. Planlösningen är skräddarsydd för familjer, med öppna sociala ytor, badrum på båda våningsplan och gott om förvaringsutrymmen. Samtliga hus har såväl klädkammare som exteriört förråd.

Totalt består projektet av två bostadsrättsföreningar om totalt 52 bostäder som byggs i två etapper. Första etappen omfattar 22 bostäder. Dessa hus är 108 kvm och säljs till fasta priser med planerad inflyttning hösten 2018.

Mer information gällande husen och försäljningsprocessen fås via Fastighetsbyrån.

Kontakt

Patrik

Patrik Teply

Fastighetsmäklare, Fastighetsbyrån

Tel 031-746 49 40

Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

Fyll i ditt namn, e-post och telefonnummer så återkommer vi.

Formuläret skickades

Tack!

Uppgifterna kommer att skickas till kontoret i {{formData.Office.SalesOfficeName}}
Stäng

Behöver du hjälp?

Låt oss guida dig