Försäljning pågår!

Friliggande villor i Nordanå

På populära och naturskönt belägna Nordanå skapar Trivselhus en attraktiv och hållbar boendemiljö med friliggande villor som äganderätt. Husen är särskilt framtagna för att passa i området där vi tidigare också uppfört villor i bostadsrättsform.

Kommun

Staffanstorp

Område

Staffanstorp

Naturskönt & nära

I Nordanå bor man lugnt och avskilt med gula rapsfält runt husknuten, endast cirka 11 km från Malmö centrum. Njut i fridfull natur med trevliga motionsspår och direkt närhet till förskola samt busskommunikationer till bland annat Malmö. Med cykel tar det cirka 10 minuter till Stora Bernstorp som har ett stort serviceutbud. Beräknad första inflyttning sker hösten 2019.

Försäljning sker genom Bjurfors som har mer information gällande husen samt försäljningsprocessen.

Rymliga hus

Insidan präglas av ljus och rymd. Takfönster och öppning vid trappan skapar en luftig och ljus entré. Kapprummet nås både från huvudentrén och klädvården med groventré. Mot gatan ligger köket med plats för större matbord. Det rymliga vardagsrummet mot baksidan har fönster mot uteplats och trädgård och kan även delas av för ett fjärde sovrum.

På den privata övervåningen ligger två barnrum, badrum och föräldradel med egen klädkammare. Allrummet ligger centralt och får likt entrén ljus från takfönstret. Ett funktionellt och trevligt boende som passar många.

Bilder

Kontakt

Mikael

Mikael Green

Mäklare, Bjurfors

Tel 0708-35 34 80

 

Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

Fyll i ditt namn, e-post och telefonnummer så återkommer vi.

Formuläret skickades

Tack!

Uppgifterna kommer att skickas till kontoret i {{formData.Office.SalesOfficeName}}
Stäng

Behöver du hjälp?

Låt oss guida dig