Slutsålt!

Kedjehus i Lilla Bråta

Lerum växer och i området Lilla Bråta bygger Trivselhus tillsammans med systervarumärket Movehome kedjehus och villor. Detta helt nya bostadsområde gränsar till ett friluftsområde samtidigt som du har det mesta inom räckhåll. Samtliga bostäder är nu slutsålda!

Kommun

Lerum

Område

Lilla Bråta, Lerum

Storstadsnära landsbygd

Att bo i Lilla Bråta innebär bekvämt promenadavstånd till sex olika förskolor, både kommunala och privata. Även grundskolor finns inom gångavstånd på 10-20 minuter. En stor Ica Kvantum, apotek, Lindex och bensinmack finns också i närheten.

Lerum centrum där du har allt du behöver ligger endast 3 km bort – på perfekt cykelavstånd. Lerum är en kommun som kännetecknas av storslagen natur med många sjöar, ett mycket aktivt kultur- och föreningsliv och ett livligt centrum.

Här hamnar du mitt i en storstadsnära landsbygd, strax norr om Göteborg. Att ta sig in till Göteborg tar endast 15 minuter med lokaltåg eller 13 minuter med bil. Det finns även ett flertal bussar så att man lätt tar sig till andra delar i kommunen.

Moderna kedjehus

Bebyggelsen består av kedjehus i sekvenser om två. Husen är sammanbyggda två och två men placerade så att man får en friliggande karaktär snarare än parhus. Stilen är modern med gavelställda huskroppar mot gatan.

Boarean är 136 kvm och varje bostad har en vidbyggd carport med passage till trädgården bakom. Entréplanet är i princip en stor öppen yta med en avdelande köks- och förvaringsenhet i mitten. Avdelningen skapar både en rundgång i plan och en behaglig avskärmning till köket. Matplats och vardagsrum ligger samlade mot trädgården och i nära anslutning till trappan till överplanet. Här uppe finns familjens privata del med tre sovrum, klädkammare och WC/dusch med möjlighet till badkar. Familjens allrum kan också delas av för att skapa ett fjärde sovrum.

På området uppför Trivselhus systervarumärke Movehome villor. Läs mer om villorna här

Kontakt

Elise

Elise Pettersson

Svensk Fastighetsförmedling

Tel 0302-103 50

Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

Fyll i ditt namn, e-post och telefonnummer så återkommer vi.

Formuläret skickades

Tack!

Uppgifterna kommer att skickas till kontoret i {{formData.Office.SalesOfficeName}}
Stäng

Behöver du hjälp?

Låt oss guida dig