Tomter i Lilla Bråta

I området Lilla Bråta i Lerum bygger Trivselhus friliggande villor. Detta nya bostadsområde gränsar till ett friluftsområde samtidigt som du har det mesta inom räckhåll.

Kommun

Lerum

Område

Lilla Bråta

Nära till allt

I Lilla Bråta i Lerum uppför Trivselhus villor samt gruppbyggda småhus i bostadsrättsform. Tomterna i etapp 1 och 2 är slutsålda och vi planerar nu inför den sista etappen som omfattar nybyggnation av fyra sluttningshus med en total invändig area på cirka 145 kvm.

Att bo i Lilla Bråta innebär bekvämt promenadavstånd till sex olika förskolor, både kommunala och privata. Även grundskolor finns inom gångavstånd på 10-20 minuter. En stor Ica Kvantum, apotek, Lindex och bensinmack finns också i närheten.

Lerum centrum där du har allt du behöver ligger endast 3 km bort – på perfekt cykelavstånd. Lerum är en kommun som kännetecknas av storslagen natur med många sjöar, ett mycket aktivt kultur- och föreningsliv och ett livligt centrum.

Här hamnar du mitt i en storstadsnära landsbygd, strax norr om Göteborg. Att ta sig in till Göteborg tar endast 15 minuter med lokaltåg eller 13 minuter med bil. Det finns även ett flertal bussar så att man lätt tar sig till andra delar i kommunen.

Bilder

Kontakt

Joachim

Joachim Lennartsson

Säljare

Tel 072-717 04 52

 

Fabrizio

Fabrizio Messina

Svensk Fastighetsförmedling

 

Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

Fyll i ditt namn, e-post och telefonnummer så återkommer vi.

Formuläret skickades

Tack!

Uppgifterna kommer att skickas till kontoret i {{formData.Office.SalesOfficeName}}
Stäng

Behöver du hjälp?

Låt oss guida dig