Slutsålt!

Sluttningshus i Sjöåkra, Bankeryd

I natursköna Sjöåkra i Bankeryd bygger Trivselhus 6 moderna sluttningshus i ägandeform. Samtliga hus är nu slutsålda!

Kommun

Jönköping

Område

Sjöåkra

I natursköna Sjöåkra beläget i Bankeryd planeras det för fullt för ett fantastiskt, framtida boende. Vättern och dess utsikt smyckar området som nu börjar ta form. Här bor man med naturen tätt inpå och Vätterns strand i absolut närhet. Kort promenad till motions- och strövområden, badplats och Bankeryds centrum. Sjöåkra ligger cirka 10 km nordväst om Jönköping och med goda förbindelser in till Jönköpings city.

Praktiskt boende

När du kommer in i sluttningsvillan möts du av ljuset från trädgårdssidan vilket ökar känslan av rymlighet. Köket med matplats för sex personer är planerat för matlagning tillsammans med familj och vänner. Den öppna planlösningen ger fin kontakt mellan sittgrupp, kök och matplats. På balkongen i nordvästlig riktning njuter man av naturen nära inpå knuten. Förutom ett sovrum på entréplan finns ytterligare två sovrum på sluttningsplanet. Det större sovrummet med egen klädkammare och dörr mot trädgården. Här finns också ett rymligt allrum med fönster i två väderstreck och dörr mot trädgård. I anslutning till huset finns också ett mindre förråd.

Läs mer om sluttningshusen (bläddringsbar pdf)

I området erbjuder Trivselhus även styckehustomter samt välplanerade tvåplansvillor i två olika utförande med äganderätt.

Försäljning sker via Fastighetsbyrån i Jönköping.

Bilder

Kontakt

Catharina

Catharina Pölder

Fastighetsbyrån

Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

Fyll i ditt namn, e-post och telefonnummer så återkommer vi.

Formuläret skickades

Tack!

Uppgifterna kommer att skickas till kontoret i {{formData.Office.SalesOfficeName}}
Stäng

Behöver du hjälp?

Låt oss guida dig