Försäljning pågår!

Parhus i bostadsrättsform

Trivselhus bygger 9 ljusa och luftiga parhus med 18 lägenheter i bostadsrättsform i området Edsgatan (Norra Stockfallet) i Karlstad. Försäljning sker i samarbete med SkandiaMäklarna. 

Kommun

Karlstad

Område

Stockfallet, Karlstad

Bo naturskönt & bekvämt

Området Edsgatan (Norra Stockfallet), är ett naturskönt område ca 8 km från Karlstads centrum och ca 3 kilometer från universitetet. Här bor man i en grönskande kulturbygd med blandad bebyggelse.

Området är beläget två minuter från sjön Alstern med dess bad- och fiskemöjligheter. Runt knuten finns fina skogspartier med härliga promenadstråk. Goda kommunikationer med busshållplats en kort promenad bort. I närheten finns även Klarälvsbanans anrika cykelbana som sträcker sig miltals genom den värmländska landsbygden.

Förskola planeras att byggas i området och en ny skola för årskurs 1-6 är planlagd i Stockfallet.

Upplev mer av husen i vår digitala broschyr

Läs mer om husen och försäljningsprocessen hos mäklare.

Luftiga parhus

När du kommer in i bostaden möts du av ljuset från trädgårdssidan vilket skapar en välkomnande känsla av rymd. Husen genomsyras av genomtänkta lösningar för att passa den moderna familjen där förvaring står högt i kurs. I entrén finns ett praktiskt kapprum som ger plats för såväl ytterkläder som barnvagn.

Hjärtat i huset utgörs av den luftiga vardagsrummet med fina fönsterpartier mot trädgården. Härifrån kan man enkelt nå terrassen på baksidan. Köket med matplats är planerat för matlagning tillsammans med vänner. Den delvis öppna planlösningen ger en fin kontakt mellan sittgrupp, kök och matplats.

En våning upp möts du  av den sociala delen med ett allrum. Här finns även tre rogivande sovrum med tillhörande förvaring. För den större familjen ges möjligheten till att skapa ett fjärde sovrum på övervåningen.

 

Bilder

Kontakt

Alma

Alma Röding

Fastighetsmäklare

Tel 073-088 40 83

 

Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

Fyll i ditt namn, e-post och telefonnummer så återkommer vi.

Formuläret skickades

Tack!

Uppgifterna kommer att skickas till kontoret i {{formData.Office.SalesOfficeName}}
Stäng

Behöver du hjälp?

Låt oss guida dig