Försäljning pågår!

Sluttningshus i Gullberna Park

I populära Gullberna Park endast 6 km från Karlskrona centrum uppför Trivselhus friliggande sluttningsvillor i tre plan med äganderätt. Välkommen på visning av inflyttningsklar villa onsdag 26 februari kl 16-16.40. Läs mer och anmäl hos mäklare.

Kommun

Karlskrona

Område

Gullberna Park

Naturskönt & havsnära

Gullberna Park är ett populärt och naturskönt beläget område som erbjuder livskvalitet för alla åldrar. Här bor man lugnt och avskilt med bokoch ekskog runt husknuten, endast cirka 6 kilometer från Karlskrona centrum.

Njut i fridfull natur med lövskog, trevliga motionsspår och direkt närhet till havet. Gångavstånd till skolor, förskolor och busskommunikationer in till Karlskrona centrum samt cykelavstånd till Lyckeby med Amiralen köpcentrum och ett stort serviceutbud. 

3-planshus i sutteräng

De tre sluttningshusen med fina fönsterpartier och balkonger på två plan är särskilt framtagna för att passa området och den vackra utsikten i Gullberna Park. På entréplan finns kök-matplats-vardagsrum i öppen planlösning. Fin balkong ut mot trädgården. WC/dusch och klädvård i anslutning till entrén. På överplan finns en mer privat del med tre sovrum, WC/dusch och allrum med utgång till ytterligare en balkong. I sluttningsplanet finns ytterligare ett rymligt allrum samt två rejäla förråd. Ett funktionellt och trevligt boende som passar många. I anslutning till huset finns en friliggande carport.

Läs mer om sluttningshusen (bläddringsbar pdf)

I området uppför Trivselhus även 10 kedjehus som bostadsrätter.

Försäljning sker via Svensk Fastighetsförmedling där det kommer finnas mer information om husen och visningstider.

Bilder

Kontakt

Charlotte

Charlotte Johansson

Svensk Fastighetsförmedling

Tel 070-217 76 02

 

Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

Fyll i ditt namn, e-post och telefonnummer så återkommer vi.

Formuläret skickades

Tack!

Uppgifterna kommer att skickas till kontoret i {{formData.Office.SalesOfficeName}}
Stäng

Behöver du hjälp?

Låt oss guida dig