Försäljning pågår!

Luftiga radhus i bostadsrättsform

Trivselhus bygger 13 ljusa och luftiga radhus i bostadsrättsform i stadsdelen Sjöbo i Borås. Försäljning sker i samarbete med mäklarkedjan ERA.

Kommun

Borås

Område

Sjöbo, Borås

Luftiga radhus

När du kommer in i lägenheten möts du av ljuset från trädgårdssidan vilket ökar känslan av rymlighet. I entrén finns en praktisk nisch för att hänga ytterkläderna. I direkt anslutning finns WC/dusch som även rymmer tvättmöjligheter. Tvättdelen utgör en avskild del som enkelt går att skärma av från övriga badrummet.

Navet i lägenheten är trappan, placerad mitt i lägenheten men ändå nära entrén för bästa möjliga kommunikation mellan våningarna. Under trappan finns även ett praktiskt förvaringsutrymme. Planlösningen är i övrigt öppen och ljus med bra kontakt mellan sittgrupp, matplats och kök. Övervåningen har tre bra sovrum varav ett föräldrasovrum.

Läs mer om bostäderna i vår bläddringsbara pdf

Försäljning sker via mäklare ERA

En växande stadsdel

Sjöbo är en levande stadsdel i Borås där det mesta finns. Gångavstånd till badplats såväl som buss med täta förbindelser till Knalleland och centrum. På promenadavstånd finns skola och barnomsorg samt mataffär, närbutik och restaurang. För dig som vill promenera i naturen finns fina stråk utmed Viskan och mer utmanande leder på Rya Åsar. I närheten finns även den välbesökta Almenäs badplats med café m.m.

Sjöbo torg är navet mitt i stadsdelen. Här finns Borås första "skyskrapa" med tolv våningar och en fantastisk utsikt över staden.

Bilder

Kontakt

Martin

Martin Strömberg

Fastighetsmäklare

Tel 033-20 45 54

Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

Fyll i ditt namn, e-post och telefonnummer så återkommer vi.

Formuläret skickades

Tack!

Uppgifterna kommer att skickas till kontoret i {{formData.Office.SalesOfficeName}}
Stäng

Behöver du hjälp?

Låt oss guida dig