Försäljning pågår!

Friliggande villor med äganderätt

Trivselhus bygger 5 moderna tvåplansvillor med äganderätt i kvarteret Kalkstenen i Ulricehamn. Här bor du med gång- och cykelavstånd till Ulricehamns centrum, barnomsorg och skolor. Försäljning sker i samarbete med Länsförsäkringar Fastighetsförmedling.

Kommun

Ulricehamn

Område

Kalkstenen, Ulricehamn

Bo naturskönt & nära

Kvarteret Kalkstenen är beläget i Ulricehamns norra del. Området är lugnt och barnvänligt med blandad bebyggelse av småhus, bostadsrätts- och hyresrättslägenheter. Naturskön miljö med skogen som närmsta granne.

I Ulricehamn finns härlig natur, där till exempel sjön Åsunden och den unika träningsanläggningen Lassalyckan ger perfekta förutsättningar för ett rikt fritids- och friluftsliv. Gång- och cykelavstånd till barnomsorg, skolor och Ulricehamns centrum. Enkelt att pendla till närliggande städer som Borås, Göteborg och Jönköping, då området ligger nära påfarten till den nya motorvägen.

Upplev mer av husen i vår digitala broschyr

Läs mer om husen och försäljningsprocessen hos mäklare

Modern 2-plansvilla

Här får du en 2-plansvilla med bra och välplanerad planlösning. Rymlig entré med klädkammare i direkt anslutning. Entréplan med fina ljusinsläpp från flera håll och öppna ytor mellan kök och vardagsrum.

Trappan till överplan leder till allrum som ligger centralt placerat. Även här fina ljusflöden och med plats för en smart liten arbetshörna. Förutom allrum, ytterligare 4 rum som kan användas fritt till sovrum, arbetsrum eller kanske ett lek/gamerrum.

En total boarea på 146 kvm.

Bilder

Kontakt

Martin

Martin Lundgren

Fastighetsmäklare

Tel 076-891 19 59

 

Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

Fyll i ditt namn, e-post och telefonnummer så återkommer vi.

Formuläret skickades

Tack!

Uppgifterna kommer att skickas till kontoret i {{formData.Office.SalesOfficeName}}
Stäng

Behöver du hjälp?

Låt oss guida dig