Endast en villa kvar!

Tvåplansvillor i Sjöåkra, Bankeryd

I natursköna Sjöåkra i Bankeryd bygger Trivselhus 16 välplanerade tvåplansvillor i två olika utförande med äganderätt. Här bor man med naturen tätt inpå och Vätterns strand i absolut närhet. Kort promenad till motions- och strövområden, badplats och Bankeryds centrum. Endast en villa kvar!

Kommun

Jönköping

Område

Sjöåkra

Tvåplansvilla 109 kvm

När du kommer in i den mindre tvåplansvillan villan möts du av ljuset från trädgårdssidan vilket ökar känslan av rymlighet. I entrén finns en praktisk avhängningsyta för att hänga ytterkläderna. I anslutning till entrén finns WC/dusch/klädvård. Kök med matplats för sex personer. Vardagsrum med utgång till terrass. På överplan finns tre sovrum, klädkammare samt WC/dusch med duschhörna.

Läs mer om huset (bläddringsbar pdf)

Tvåplansvilla 141,8 kvm

När du kommer in i den större tvåplansvillan möts du av en rymlig entré och hall med en praktisk avhängningsyta för ytterkläder och skor. I anslutning till entrén finns WC/dusch samt separat klädvård. Bra kök med god förvaring och matplats för sex personer. Vardagsrum med utgång till terrass samt ett sovrum/arbetsrum. På överplan finns tre sovrum, WC/dusch med badkar samt två klädkammare. Allrummet på överplan kan göras om till ytterligare ett sovrum. I anslutning till huset finns ett mindre förråd samt carport med dörr direkt till klädvården.

Läs mer om huset (bläddringsbar pdf)

Bilder

Kontakt

Catharina

Catharina Pölder

Fastighetsbyrån

Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

Fyll i ditt namn, e-post och telefonnummer så återkommer vi.

Formuläret skickades

Tack!

Uppgifterna kommer att skickas till kontoret i {{formData.Office.SalesOfficeName}}
Stäng

Behöver du hjälp?

Låt oss guida dig