Försäljning pågår!

Tvåplansvillor i Sjöåkra, Bankeryd

I natursköna Sjöåkra i Bankeryd bygger Trivselhus 16 välplanerade tvåplansvillor i två olika utförande med äganderätt. Här bor man med naturen tätt inpå och Vätterns strand i absolut närhet. Kort promenad till motions- och strövområden, badplats och Bankeryds centrum.

Kommun

Jönköping

Område

Sjöåkra

Tvåplansvilla 109 kvm

När du kommer in i den mindre tvåplansvillan villan möts du av ljuset från trädgårdssidan vilket ökar känslan av rymlighet. I entrén finns en praktisk avhängningsyta för att hänga ytterkläderna. I anslutning till entrén finns WC/dusch/klädvård. Kök med matplats för sex personer. Vardagsrum med utgång till terrass. På överplan finns tre sovrum, klädkammare samt WC/dusch med duschhörna.

Läs mer om huset (bläddringsbar pdf)

Tvåplansvilla 141,8 kvm

När du kommer in i den större tvåplansvillan möts du av en rymlig entré och hall med en praktisk avhängningsyta för ytterkläder och skor. I anslutning till entrén finns WC/dusch samt separat klädvård. Bra kök med god förvaring och matplats för sex personer. Vardagsrum med utgång till terrass samt ett sovrum/arbetsrum. På överplan finns tre sovrum, WC/dusch med badkar samt två klädkammare. Allrummet på överplan kan göras om till ytterligare ett sovrum. I anslutning till huset finns ett mindre förråd samt carport med dörr direkt till klädvården.

Läs mer om huset (bläddringsbar pdf)

Länkar

Försäljning sker via Fastighetsbyrån i Jönköping

I området erbjuder Trivselhus även styckehustomter.

Bilder

Kontakt

Catharina

Catharina Pölder

Fastighetsbyrån

Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

Fyll i ditt namn, e-post och telefonnummer så återkommer vi.

Formuläret skickades

Tack!

Uppgifterna kommer att skickas till kontoret i {{formData.Office.SalesOfficeName}}
Stäng

Behöver du hjälp?

Låt oss guida dig